tiistai 29. marraskuuta 2016

Joulun väri: pinkki

Aiemmin mietiskelin olisiko meidän joulu tänä vuonna vaalea. Hetki sitten maalailin mustia joulukoristeita.. Ei oikein kuulosta vaalealta..

Koska päätöksen teko tuntuu olevan niin vaikeaa, että mihin suuntaan kallistuisin, tein perinteisen ratkaisun ja käytin värejä vähän enemmän! Mitä sitä nyt tyyliään muuttamaan joulunakaan :).

Jotain erityisen hauskaa halusin tehdä ja niinpä meidän joulu on joka huoneessa vähän erivärinen!

* makuuhuoneessa joulun väri on pinkki
* olohuoneessa mennään perinteisellä puna-valkoteemalla
* keittiössä on mustavalkoista
* pojan huoneeessa vihreää
* ja tytön huoneessa turkoosia

Tätä oli todella kiva suunnitella ja toteuttaa. Minibudjetilla mentiin ja puuttuvat koristeet tehtiin itse tai tuunattiin.

Meidän makkarissa oli ennestään jo pinkkiä, joten värin valinta sinne oli helppo. Kovin paljon en tuota väriä sinne kuitenkaan halunnut tuoda, koska kyseessä on kuitenkin tila jossa pitäsi pystyä myös nukkumaan.. Hillitysti ja hallitusti! (?).
Pieni pinkki paperitähti on viime vuoden ostos, ilahdutti kovasti vieläkin kun kaivoin esille koristelaatikosta. Valkoinen puukauris sopii tälle kaveriksi.Myös toisella puolella huonetta on sama tähti ja pari muuta.


Pöydällä lyhty pinkillä kynttilällä. 


Miten sinun viikkosi on alkanut? Joko alkaa tulla joulufiilis?

10 kommenttia:

 1. Juu, kyllä jouluun mahtuu muitakin värejä kuin kulta ja punainen. Meillä ei kotona kovinkaan paljon vielä joulu näy. Pikkuhiljaa koristeet ja tunnelmavalot lisääntyvät. Mukavaa tiistaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on aina ollut mulle läheinen jouluväri, pinkki pääsi esille nyt ensimmäistä kertaa :)

   Poista
 2. Viikko on alkanut kotioloissa, rauhallisissa merkeissä.
  Ihanalta näyttää teidän makuuhuoneessa.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Meille laitettiin joulu jo sunnuntaina. <3 Olisin jo joulukuusenkin halunnut, mutta siitä ei taitaisi olla enää jouluna mitään jäljellä, jos sen nyt olisi jo laittanut. :,D Väreillä leikittely on ihanaa ja se on jännä miten maku muuttuu!! Olin vahvasti sitä mieltä, että ei missään nimessä meille mitään kultaista jouluna vaan hopeaa ja punaista pitää olla! Muutettuamme uuteen kotiin ja avatessani joulukoriste laatikon hämmästelin suuresti tätä hopean paljoutta; olin sata varma, että vanhassa kodissakin olisi kultainen joulu ollut! Piti ihan kuvista tarkistaa, että kyllä todella olin hopeaa aikaisemmin suosinut, kun nyt halusinkin kultaa.
  Voisin kyllä käyttää ei niin jouluisiakin värejä, mutta kotimme on niin silli salaatti, täynnä värejä ja remonttia vailla, että tänne tällä hetkellä kuuluu vain perinteiset värit. Tuo ripaus pinkkiä on ihana! <3 Ehkä vielä joskus saan minäkin värien kanssa leikkiä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän ollaan jo täysin joulutouhuissa! Kuusi on kyllä se kaiken kruunu, minäkin haluan sen hyvissä ajoin koska kyllästyn joulun jälkeen niin nopsaan, että heti uuden vuoden jälkeen se saa lähteä..

   Mieli tosiaan muuttuu.. maritin kesällä koristelaatikkoa ja nyt sitten kaipailin muuutamia juttuja mitä siivouspuuskassa heitin pois.. No, ehkä mä pärjään noilla kahdella isolla laatikolla mitä jäi ;)

   Poista
 4. Minusta pinkki on kiva väri. Sopii hyvin teidän olkkariin. Ihania nuo tähdet, sekä kauris ja tähti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on pirteä! Sopii hyvin aikuiseenkin makuun!

   Poista
 5. Miksi, oi miksi laitoit pinkkikuvia... :D Niin alkoi tekemään mieli tuota väriä! ♥
  Näyttää tosi kauniilta ja raikkaalta, ehkä myös romanttiseltakin.

  Ihania juttuja olet taas keksinyt.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin yllätyin kuinka kiva pinkistä koristelusta tuli. Väriä on tosin aika hillitysti, mutta enempi ois ehkä mennyt överiksi.. Ehkä joku iso pinkki tähti sopisi vielä joukkoon..

   Poista