tiistai 15. marraskuuta 2016

Tuunatut joulukoristeet

Tänä vuonna olen bongannut monesta paikasta mustia joulukoristeita. Minusta ne ovat aika tyylikkäitä! Halusin oitis sellaisia myös itselle, mutta sisäinen konmarittaja käski olla ostamatta, joulukoristeita kun löytyy kotoa muutenkin aika runsaasti. Siispä päätin tuunata niitä vanhoja!

Tällaisia niistä tuli (yllätys yllätys) mattamustalla spraymaalilla. 


Kokeilin ensin miten sopivat valkoisten soodataikinakoristeiden kanssa, mutta mustavalkoisesta kollaasista tuli vähän hautajaisfiilis, joten vaihdoin kaveriksi vähän bling blingiä. 
Tuohan nämä kivasti särmää kaiken kimalluksen keskellä ja oikeassa ympäristössä ovat sopivan arvokkaan näköisiä juhlakauteen.


Tällaiselta koristeet näyttivät aiemmin:


Aika monta suhuutuskertaa vaati, koska koristeissa oli niin paljon pikkukoloja, jotka jäivät herkästi pilkottamaan. Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen ja ajatus karkaileekin jo muihin koristeisiin ja niiden tuunaamismahdollisuuksiin..  Bongasin muuten eräästä lehdestä kuvan spraymaalatusta muovikuusesta.. Onneks meillä on aina aito kuusi, joten ei tarvi moisesta haaveilla, varmaan muuten menis toteutuslistalle sekin.. ;)

Mitenkäs sinun joulukoristeet?  Meneekö vanhat vielä vai innostutko kenties tuunaamaan?

4 kommenttia:

 1. Nuo mustat on todella tyylikkäät <3
  Kivaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään näistä itsekin! Aika työläs homma vaan kun piti niin moneen kertaan maalata ja se spraymaali ei ole ihan hajutonta.. Ehkä ostan valmiina näitä vaikka sitten tammikuussa alesta :)Jos niitä vielä sitten on..

   Poista