torstai 24. marraskuuta 2016

Joulukalenteri x 5

Tänä vuonna iski varsinainen joulukalenterimania. Tuntuu että mitä vanhemmaksi itse tulee, sitä hullummaksi kaikki menee.. Kalentereita löytyy meiltä nyt todella moneen lähtöön, että varmasti pysytään joulukuun ajanlaskussa mukana!

Osa kalentereista on itse tehtyjä ja osa ostettuja. Tänä vuonna myös mua jännittää, koska mulla on myös itsellä kalenteri jonka sisältöä en tiedä. Osallistuin Kalenterimanian joulukalenterivaihtoon ja tein kalenterin ennalta sovitulle plannerkaverille ja hän teki minulle. Huisin jännää! Sisältö on pääpiirteittäin kalenterituunaukseen liittyvää, mikä tekee siitä vieläkin ihanamman!

Tällainen kalenteri lähti postiin:

1. Plannerkalenteri


Lapsilla on tietysti kalenterit myös. Pojalla on ihan vaan suklaaversio ja tyttö sai tänä vuonna legokalenterin. Vähän ärsyynnyn joulun tavarahässäkästä ja varsinkin kalentereissa olevasta pikkusälästä, mutta nuo legot on eri juttu. Poikakin sai pari vuotta sitten sellaisen ja paljon on ollut iloa niistä jutuista jälkeenpäinkin.

2. Legokalenteri


Kirjastosta bongasin aikuisille joulukalenterikirjan. Uusi tuttavuus mulle, vaikka näitä on ilmestynyt aiemminkin. Kirjassa on 25 jännitystarinaa eri kirjailijoilta. Tarinat on nimetty joululaulujen nimien mukaisesti. Osa jutuista on aika hämäriä, mutta ideana tämä on kiva!

3. Kirjakalenteri

Tytön kanssa tehtiin pika-askarteluna myös vihkokalenterit toisillemme. Tavalliseen vihkoon liimattiin kuvia ja ne peitettiin jämäpapereilla ja koristeteipeillä. Kivaa puuhaa ja valmistuu täysin kotoa löytyvistä materiaaleista. :)

4. Vihkokalenteri
Eikä unohdeta väritystä joulunakaan! Netistä löytyy ihania tulostettavia jouluvärityskuvia, joita värittäessä aika menee huomaamatta! Uuden kuvan saa joka toinen päivä. Äidillekin on muutama jemmassa..

5. VärityskalenteriNyt ei muuta kuin joulukuuta odottamaan!

2 kommenttia: