maanantai 4. tammikuuta 2016

Sisustuksen musta laatikko?


Ikeassa pyörähdettiin ennen joulua ja se olikin paljon parempi reissu kuin se edellinen! Pääsin tytön kanssa kahdestaan ja tällä kertaa oli aikaa etsiä kaikki listalla olevat tavarat..


Tytön huoneeseen ostin lisää laatikoita, jotka olen käytössä todennut hyviksi. Väri vaihtui valkoisesta vaaleanpunaiseen ja mustaan. Olisin halunnut ihan pinkkejä, mutta ne ei ilmeisesti Haaparannan Ikean valikoimiin kuulu?.. Lisäsin vähän laatikoiden määrää, nyt esillä on vaan kirjat ja radio. Paljon selkeämpää kun ei ole värien sekamelskaa koko hyllyn täydeltä!Ja kyllä! Siellähän se sisustajan inhokki töllökin tönöttää! Meillä oli pojalla Wii-konsoli ja pikku tv omassa huoneessa silloin kun kyseilen laite hommattiin. Koko komeus oli ollut kaapissa jo vuoden, ennen kuin tyttö sen muisti ja halusi joululomalla pelata. Ainoa siedettävä paikka mulle oli jomman kumman lapsen huoneessa, joten tuonne se sitten sijoittui. Ehkä sen parin kuukauden päästä voi taas viedä pois.. Onneks tekniikka kehittyy ja laitteet sen mukana pienentyy :). Tosin telkkareissa se taitaa olla toisin päin..

Pienensin nyt kuvaa liikaa ja uudesta ovesta näkyy vaan nurkka.. Tomi-tonttu on muuttanut pois, mutta joku muu on tullut tilalle..


Vielä ei tiedetä kuka/mikä uusi asukki on, mutta omaa postiakin tuo odottelee..
Tarra oli bloggareitten pikkujoulukassissa ja sitä löytyy VaniljaHouse Storesta

Poro lähti häkistä ja pupu vuorostaan päätti majailla siellä :)


Joulukoristeiden lähdettyä tyttö totesi että ompa vähän tylsä huone ja äiti totesi että ompa ihanan siisti huone!.. hetken aikaa...


Arki alkaa tänään. Onneks on tällanen pehmeä lasku, ja kohta taas vapaapäivä :)
Edelliseen remppapostaukseen tein muutaman korjauksen.. Lista oli siis laadittu 2015 eikä 2014 ja listan tehtäviä ei suinkaan ollut tarkotus kaikkia sinä vuonna tehdä, vaan listasin vaan kaikki hommat mitkä vaatisi kohentamista, toivoen tietysti että ne hoituisi mahdollisimman pian :)

Mukavaa (pakkas)viikkoa!

1 kommentti:

  1. Tosi kivalta näyttää tuo v.punaisen ja mustan yhdistelmä.
    Mukavaa arkeen paluuta!

    VastaaPoista