lauantai 16. tammikuuta 2016

Meillekkö mustavalkoinen sisustus?

Joulun jälkeen hyvin äkkiä riisun koristeet pois.. ja myös värit! Mulle käy tammikuussa aina näin, että hetken koti on hillitty ja vaalea. Tätä kestää jonkun viikon, ennen kuin kannan taas pirteät pinkit yms kehiin :). Rakastan sisustamista juuri siksi, että aina ei tarvi näyttää samalta! Vaihtelu virkistää, eikä tässäkään tarvinnut omaa kaappia kauemmas mennä tekemään löytöjä :) .

Tältä meidän olkkari näyttää nyt:


Aika mustavalkoista.. Ihan pieni häivähdys pinkkiä :)
Eikä keittiössäkään paljon väreillä leikitellä :)


En oikein tiedä onko tämä tyylikäs vai tylsä.. Aika näyttää miten pitkään tässä viihdyn :)
Mikä on sinun tammikuinen sisustusfiilis?

6 kommenttia:

 1. Tammikuu on tuonut kukat sisustukseen ja värit näyttävät hyviltä. Mieli on selkeästi menossa jo kevääseen.
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää ja kaunis on koti ♥

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään musta-valkoisesta. Tuo apteekkarinlipasto on upea mustana. Meillä löytyy samanlainen ruskeaksi petsattuna meidän makuuhuoneesta. Tuo olohuoneen harmaa-valkoinen matto on ihana. Tykkään sen kuvioinnista. Meille olen haaveillut tuota samaa mattoa musta-valkoisena. Niin kaunis ♥

  VastaaPoista
 4. Mustavalkoinen sisustus on kyllä selkeä ja kaikki sopii yhteen, mun pitää vaan vähän totutella tähän värimaailmaan..

  Oli kyllä oikea ratkaisu maalata lipasto mustaksi! Olin sitä jo heittämässä pois kun ajattelin vielä kokeilla mustaa :) Ennen oli kuultovalkoinen.

  Matto on beigevalkoinen, kuvat vähän hämäriä niin näyttää harmaalta. Se on ollut kyllä hyvä ostos! Laadukas ja tarpeeksi iso! Kannattaa ostaa, jos näitä Elloksella vielä on. Itse käytin tähän jonkun alen, niin ei ollut hirveän kalliskaan.

  VastaaPoista
 5. Minullakin lipaston maalaus edelleen harkinnassa... tosi kivalta näyttää. Laitoin tänään hempeyttä,turkoosia ja vaaleanpunaista esille. Muuten on mustaa,valkoista ja ruskeaa.

  VastaaPoista
 6. Maalaa Anne ihmeessä :).

  Värejä vähän jo kaipailen.. Vallilan verhoja yks päivä tutkailin ja mitä värikkäämpi tuli vastaan, sen ihanammalta se näytti.. :)

  VastaaPoista