tiistai 19. tammikuuta 2016

Uudistunut työpiste ja tehokasta varastointia

Vaatehuoneeseen tuli siis uusi asukki tytön huoneesta pois lähteneen hyllyn muodossa. Tila oli jo ennestään kortilla, joten mielikuvitusta piti vähän käyttää, jotta kaikki sain mahtumaan. Jotenkin sairaalla tavalla tykkään tällaisista tavaranjemmaamisprojekteista :). Minusta on ihanaa kun saa järjestellä tavaroita siististi aina uudestaan ja uudestaan :).


Samalla uudistin vähän omaa työpistettäkin. Otin sen pienen hyllykön pois tuosta seinältä ja tilalle toin pinkin ritilän, joka oli tytön huoneessa ennen remppaa. Kivasti se tuohon sopi ja siihen saa nyt kaikki korujutut roikkumaan ja muutkin tarpeellset jutut ihan hollille. Ja onhan siinä tilaa myös tauluille ja kukillekin :)


Toiselta puolelta huone näyttää tältä. Neliöt on aika tehokkaasti käytössä melkein kattoon asti!


Huh, tämä viikko onkin kiireinen! Joka illalle on jotain hommaa tai menoa..  Tuleepahan viikonloppu nopeasti! Meillä on tytön kanssa tyttöjen viikonloppu ja ohjelmassa on kaikkea kivaa ;)

Tykkäätkö sinä järjestellä?

4 kommenttia:

 1. Kivan siistinä pysyy vaatehuonekin kun siellä noin hyvin kaappi-/säilytystilaa.
  Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Ihailen näitä sun projekteja. Aikaisemmin olin kova järjestämään,mutta nykyään se on laantunut. Välillä iskee puuska.
  Ihana vkonloppu teille tulossa.

  VastaaPoista
 3. Onpas siisti vaatehuone! Mulla vaatehuoneen järjestely/siivous onkin ikuisuusprojekti. Siellä on kaikkea muuta paitsi vaatteita ja sisälle ei mahdu kunnolla menemään. Tarvii ottaa itseään taas niskasta kiinni ja ruveta raivaamaan.

  VastaaPoista