tiistai 5. tammikuuta 2016

Kynttilänjalkatuunaus ja kirppislöytöjä

Yhtenä lomapäivänä päätin käydä kirpparilla, tein oikein ostoslistan, mitä nyt on turha yleensä tehdä.. Kiersin peräti neljä kirpparia, mikä on mulle todella paljon yhdellä kertaa! Oli ihanan väljää kun arkipäivänä pääsi kiertämään ja kaikki porukka oli alennusmyynneissä marketeissa..

Tein siis listan:
-pojalle siisti kauluspaita (pitää tällaista paitaa kaks kertaa vuodessa pakon edessä, joten kirpparipaita kelpaa ihan hyvin)
-hoitolapsille jotain uutta lelua, palapelejä jne
-luistimet tytölle
-mieskin pyysi etsimään itselleen jotain! Jouluna saatiin kolme isoa palapeliä ja ne on nyt kaikki tehty. Pyysi katselemaan oisko kirpparilla lisää puuhaa..
-puisia vanhoja kynttilänjalkoja

Löysin kaikki! Ja vähän ektraa tietysti! Huvitti oikein mun onni, kun miehelle löytynyt 1000 palan palapelikin oli vielä muoveissa :). Luistimet nyt oli vähän huonot, koska oli tyttömalliset ja mies ei kuulemma niillä osaa opettaa ja mullahan ei luistimia edes ole, enkä tosiaankaan osaa luistella.. hintaa ei onneks ollut kuin kolme euroa, joten voi pitää vaikka koristeena tai käyttää tuunauksiin.

Erityisen innoissani olen näistä:


Ihana myyrä lähti eurolla matkaan ihan vaan oman suloisuutensa takia! Kynttilänjalat pengoin Saa ottaa-laarista ilmatteeksi! Punainen on aivan mieletön, koska aion tuunata näitä samaan tapaan kuin Kirpparikeiju.

Ihana idea! Vähän jo mallasin noita helmiä tuohon miten laittaisin. Vähän väärää kokoa ovat, joten helmiostoksille täytyy mennä. Jos oisin hoksannut, niitäkin ois varmaan sieltä kirpulta löytynyt parilla eurolla.. Aina ei kaikkea keksi. Ajatuksena on maalata nämä valkoiseksi tai mustaksi ja helmet olis sitten valkoisia tai pinkkejä, mutta mutta, vihreä-punainen-keltainen combo on kyllä myös aika hauska vai mitä?Ja vielä yksi laukku! Kolmen euron "uutukainen" on ehkä hieman liikaa tuolla ylhäällä, kun on pahimmoilleen samaa kokoakin kun tuo edellinen, mutta löytynee sille varmasti toinenkin paikka, jos alkaa ärsyttämään.
Mahtavaa kun alkoi arki! Löytyi taas kaivattu rytmi elämään, vaikkakin unirytmiä en saanut vielä oikein käännettyä.. Uni ei tahtonut tulla illalla millään ja aamulla sit kyllä ois voinu pitempäänkin jatkaa.. Jospa ens viikolla sekin alkaa helpottaan..

3 kommenttia:

 1. Olipa hyviä ostoksia/löytöjä. Ihana tuo punainen kynttilänjalka ja myyrä tietenkin myös.
  Ihanaa tiistaita <3

  VastaaPoista
 2. Hyvät löydöt! Kävin itte eilen kanssa kiertämässä pari kirpparia, muttei ollu kyllä nyt onni matkassa. Toiselta lähdin ihan tyhjin käsi, joka oli ihme koska, kirpputori on todella iso ja aina jotain löytyy...toiselle lähdin sitten ihan sen takia, että kun ei ekalta mitään (ja mulla on uus maijapoppaslaukku hakusessa)...No, sieltä löyty mulel töihin kaks hametta eli pitää olla ihan tyytyväinen :)
  Täällä alkaa arki torstaina kun työt kutsuu klo 6.15...saattaa pikkasen olla silmät ristissä mutta eiköhän se sitten siitä taas :)

  VastaaPoista
 3. Kirppariostokset on kyllä niin tuurista kiinni. Harvoin ihan tyhjin käsin kuitenkaan pois lähtee, mutta on mullekin joskus niin käynyt :) Onnea laukkuetsintöihin!

  VastaaPoista