torstai 7. tammikuuta 2016

Ja tää tulis sitte tähän!

Näinhän se meillä ruukaa menemään.. Kun yhden paikan saa ns. valmiiksi, alkaa toisesta päästä se rymsteeraus uudestaan..

Pojan huoneessa oli se iso valkoinen kaappi. Sängyn petaus oli hankalaa ja silmälaseillekaan ei yöksi oikein ollut paikkaa. Ovi ei myöskään kunnolla auennut.. tarpeeksi syitä siihen, että ei vaan toimi! Kaappi meni meidän vaatehuoneeseen sen varsinaiseen tehtävään, eli säilömään liinavaatteita ja pojan huoneeseen tuli sieltä elämää nähnyt ikealainen tilalle. Täytyy myöntää, että tämän hintaiseksi hyllyksi tosi kestävä! Tämä on se ensimmäinen expedit-hylly mikä meille vuosia sitten tuli ja aina vaan se on kasassa vaikka on ollut pitkin ja poikin ja siirrelty joka huoneeseen. Pinnat on nyt kyllä kuluneet, mutta oikein sijoiteltuna ja laatikoita lisäämällä nekin huonot kohdat sai vielä piiloon. Ehkä seuraava etappi tällä on tuo puuliiteri, mut sitä ennen se saa viettää eläkepäiviään täällä.
 


Nyt mahtuu petaamaan ja pöllikin passasi tuohon yöpöydäksi kivasti. (Kuvan oton jälkeen maalattu kokonaan mustaksi pojan toiveesta)


Poika sai joululahjaksi tällaisen koottavan dinon. Ihan jees, varsinkin ilman ohjeita! Minä sen viimein  kokosin youtuben ja pienen kiroilun avulla. Mutta onhan se hieno! Toivottavasti ei ole montaa luuta väärässä paikassa..


Huh, tänään alkoi koulu ja olihan se tuskanen aamu! Pakkasta -30 ja tuonne ne lapset lähti käveleen puettuna niin moneen kerrokseen että hyvä jos pää kääntyy... Kova alku loman jälkeen! Kohta minäkin lähden, tänään mulle ei tule lapsia kotiin vaan joudun/pääsen välillä käymään päiväkodilla, vähän vaihtelua :).

Mukavaa torstaita! Onko siellä kylmä?

4 kommenttia:

 1. Moi. Pojan huone näyttää ryhdikkäältä. Kiva tuo lamppu-ja pölkkyidea!

  VastaaPoista
 2. On. nipin napin alle -30...
  Meillä on myös vanha radio samaisen kaapin päällä :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta vielä näyttää hyllykkö. Senhän voi vielä vaikka päällystää dc-fixilläkin :)
  Tuo pölli on aivan ihana <3
  Täällä oli aamusta vain -24*c :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Mitäpä ei tosiaan dc-fix pelastaisi.. ;)
  Pölli ja lamppu on minustakin paras juttu tässä!

  VastaaPoista