keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Luukku 2: RuttulakkitonttuNo niin! Meidän kotitonttu Tomi oli pitänyt raskaamman puoleiset pikkujoulut ja osa jengistä oli jäänyt viimeisestä bussista Korvatunturille! Bileet olivat olleet vauhdikkaat, koska kaikilla oli hiipat ihan rutussa ja silmät häpeästä piilossa.

Tällainen sekalainen porukka meille jäi:


Haastattelin tonttuja vähän lähemmin:


Roope-merirosvotonttu- Seikkaillut muutama sata vuotta merirosvojen mukana, mistä jäänyt asiaan kuuluva kolttukin mukaan. Rantautunut viettämään ansaittuja eläkepäiviä Suomen mantereelle. Tykkää uimisesta ja säilykeruuasta.

The Big-pitkätonttu- Joukon hujoppi joka on joutunut jättämään tirkistelyt pienemmille kanssatovereille koska ei mahdu pienistä koloista. Toki pituudesta on hyötyä kerrostalokeikoilla ja syvässä lumessa. Harrastaa koripalloa ja pituushyppyä.

Design-Daniel  hankkii tyyliniekkojen lahjat. Arvostaa kotimaista käsityötä ja huippumuotia. Taitava ompelija myös itse. Käy mielellään juhlimassa.Hellä-Hemmo on joukon romantikko. Huomioi aina muut ensin itseä ja tuo muille pieniä lahjoja. Kirjoittaa runoja ja lukee rakkausromaaneja. Pus pus.

Pete-Puutarhatonttu on joukon tavis. Näitähän on nähty. Tarviiko enempää esitellä..


Seppo 70-luku- on vannoutunut vanhan hyvän ajan ihannoija. Komeat viikset, kukkapaita ja magee meininki sen olla pitää. Kuuntelee mielellään ikivihreitä iskelmiä ja keräilee retroa.


Tällasia kavereita..

Idean ja ohjeen nappasin täältä

6 kommenttia:

  1. Ollaankin muksujen kanssa miettitty,että onko kerrostaloja varten teleskooppijalkatonttuja,mutta nyt asia selvisi:D

    VastaaPoista
  2. Kiva että tekin tykkäsitte! Nämä on kyllä tosi hupasta sakkia :)

    VastaaPoista
  3. Hauska postaus ja ihan mahtavat tontut! Hienoja!!

    VastaaPoista