sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulu 2015

Pikkuhiljaa alkaa jouluähky helpottamaan, joten tulin teille kertomaan pikaisen katsauksen meidän joulusta. Joulukalenterin vuoksi mulla ei paljon muuta postauksia tullutkaan joulukuussa, joten sisustuspuolikin jäi vähän heikoksi. Samoilla punavalkoisella teemalla mentiin tämäkin joulu. Se on se mun jouluväri tuo punainen aina vaan :)
Joulua vietettiin ihan vaan oman perheen kesken lukuun ottamatta satunnaisia kahvittelijoita. Stressiä ei siis ollut leipomuksista/kattauksesta/siivouksesta :). Sää oli vähän oikukas, valkean aaton jälkeen tuli mustaakin mustempi joulupäivä ja toiveet ulkoilusta hiipui sen myötä..
Pukki piipahti sillä aikaa kun muu perhe oli viemässä kynttilöitä haudalle.. Oli niin kiirus pukilla ettei kerennyt jäädä odottelemaan. Paljon lahjoja kuitenkin jätti meille taas!


Pyhät ovat kuluneet hyvin syöden, kolmea isoa palapeliä kooten, pelaillen, ohjelmia katsoen, säätä uhmaten lenkkeillen ja vaan rentoillen :)
Vielä ensi viikko lomaa, joten toiveissa olisi saada myös jotain "järkevää" aikaan.. Monta sisustusjuttuakin odottelee jo tuolla ideavakassa, mitä voisi tehdä :)Rentoa vuoden loppua! Kohta saa taas lupailla yhtä ja toista.. ;)

1 kommentti: