sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Luukku 13: Jouluisia tunnelmakuvia


No niin, reissusta selvitty ja uuden luukun kimppuun! Eilen ehdin juuri ja juuri laittamaan 12. päivän postauksen vähän ennen puolta yötä ;).

Tämän päivän luukusta paljastuu ihania tunnelmakuvia Pinterestin loputtomasta maailmasta :).

Pastel Christmas . . .:
locharme.blogspot.it


25 Handmade Christmas Ornaments:
crazylittleprojects.com


paper cutting and simple decor or crafts like this can make me feel happy. like it in the window like this too. décoration fenêtre:
meinegruenewiese.blogspot.ch


Gingerbread Christmas Tree-Christmas Cookies Recipes - add some M&M's, colored sugar...possibilities are endless - what fun for the kids and much easier than a gingerbread house ;D:
wordinsidepictures.com


Everyone needs one for Christmas:
flickr.com


winter treat:
animals.ekstrax.com


Christmas cookies:
indulgy.com


Dreaming of a white Christmas ~ A Collection of CLICK ON THE PICTURE (gif) AN WATCH IT COME TO LIFE. **....♡♥♡♥♡♥Love★it
bellafayegarden.tumblr.com


Christmas branches & lanterns.:
futurehomedesigns.onsugar.com


HEIMELIG shop LOOKBOOK #1 We are an Austrian Interiordesign and Lifestyle Concept Store with a skandinavian breeze. This is our first Lookbook with a cosy autumn, white winter!:
heimelig-shop.blogspot.co.at


Eilen tosiaan oltiin käymässä Haaparannassa. Lähdettiin kuuden jälkeen aamulla ja tultiin puoli kahdeltatoista kotiin. Oli vähän väsynyttä porukkaa autossa kotimatkalla.. Matkan päätarkoitus oli pojan yleisurheilukisat ja me lähdettiin sitten tytön kanssa mukaan. Välillä mulla oli aikaa myös omille harrastuksille ja käytin sen ajan erittäin tehokkaasti! 

Ikeassa meni taas tosin hermot! Tällä kertaa ei ollut mies ärsyttämässä ja tyttökin viihtyi kiitettävästi kun otin isot lastauskärryt joissa istuskeli koko reissun.. Sen sijaan ne muut ihmiset ja se kassajonossa hengailu vei multa kyllä joulumieltä aika tehokkaasti.. Juu tiedän, joulukuu ja lauantai ei ole hyvä yhdistelmä mennä kyseiseen kauppaan, mut nyt ei ollut vaihtoehtoja. 

Sain kuitenkin nyt ne loput tavarat, mitä viimeksi jäi ja vähän ylimääräistäkin :). Ostoksista lisää ehkä myöhemmin. 

Leppoisaa sunnuntaita! 

2 kommenttia:

  1. Mulla menee joka kaupassa hermo näinä päivinä. Ihmiset on töykeitä ja kiireisiä. Kaiken huippu oli kun eräs rouva ajoi mun jalalle ruokakaupassa. Huudahdin kivusta ja hän vain tuhahti, ei edes anteeksi pyytänyt.
    Rentoa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. No ompas ollut töykeä rouva! Aika monella on siellä kaupoissa nuttura tiukalla tähän aikaan.. toivottavasti ei tarvi enää mihinkään isompaan kauppaan mennä! Tuo meidän lähikauppa on niin ihanan rauhallinen :)

    VastaaPoista