keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luukku 23: Lahjapaperista pärekori


Huomenna on joulu ja jokaiselle tulee varmaan muutama paketti, josta voi nätin paperin ottaa talteen. Itse tein ihan rullatavarasta, koska mulla ei vielä ole kierrätettyä paperia.. Leikkasin paperista (pituus 70cm) noin 4cm levyisiä kaistaleita jotka taitoin kahtia. Yksinkertainen lahjapaperi olisi ollut liian lirua. Tämäkin vähän, mutta tuommoiseen pieneen ruukunsuojana käytettävään koriin ihan ok. Jos haluaa kovempaan käyttöön korin tehdä, kannattaa se ehkä tehdä vähän paksummasta materiaalista.

Täytyy sanoa että vaatii hieman keskittymistä! Liukas paperi oli aika haastavaa ja tuo alkuvaihe kinkkinen koska olisi käsiä pitänyt olla enemmän kuin kaksi.. Isona apuna nuo pyykkipojat ja se, että joka välissä muisti kiristellä joka nurkkaa.

Alunperin oli tarkoitus tehdä isompi, mutta tulin siihen tulokseen että pienempi on helpompi ja koko on nyt sitten tämä. Tarkoituksena olisi kokeilla vielä myös toinen versio sanomalehdestä.
Mulla oli tähän hyvä ohje yhdestä kirjaston kirjasta, mutta onneton ehdin sen jo palauttaa enkä edes muista mikä kirja se oli.. Kävin siis kurkkimassa netistä teille ohjeen

Joko jännittää pukin tulo? ;)

2 kommenttia:

  1. Ootpas aika näpsäkkä, multa ei onnistuis (toikaan) :)
    Täällä on yks kuus vee jota jännittää niin että mitään ei pysty :D Huomenna täytynee Pukin tipauttaa lahjat mahdollisimman aikasin, että päästään tuskasta :)

    VastaaPoista
  2. No siis wau miten hieno tuosta tuli. On sulla pitkä pinna kun sait tällaisen väännettyä ja vielä sait siitä näin kauniin.

    VastaaPoista