lauantai 28. marraskuuta 2015

Kaurisverho

Bongasin Esmeraldas-blogissa ihanan kaurisverhon ja tiesin heti että sellainen sopisi meidänkin tytön huoneeseen täydellisesti. Ja kyllä! Harvoin innostun verhosta näin paljon! Ostin vain yhden, kun ajattelin että kahdella ikkuna menee liian umpeen. Ja tuo on kyllä just hyvä noin. On läpikuultavaa pellavaa ja siinä on ihania kauriita ja pupuja. Tulee niin hyvä mieli aina kun tämän ohi kävelee :).  Huoneessa pyörähti myös järjestys taas uuteen uskoon. Sänky muutti ikkunan alle, mitä vähän jännitin miten toimii siinä. Lähinnä vetoisuus ja lämmönkiertoasiat mietityttivät, mutta hyvin siinä on nukuttanut ja huonekin pysynyt samassa lämpötilassa kuin ennen.

 
Ikkunasta pilkisti niin ihana lumimaisema että kamerakin sokaistui.. Lumi oli ja meni, mikä on tosi tosi harmi! Tulisi nyt edes jouluksi vähän valoisampaa..

Tänään ohjelmassa kutsutavaroitten setvimistä, tilausten tekemistä, kirpparin tyhjentämistä, mummolassa käyntiä x 2, hieman ostoksia, blogin joulukalenterin loppuun hiomista, valokuvaamista.. Touhukas päivä tulossa :). Pistin "työlistaan" myös mukavia puuhia, kuten väritystä ja vanhojen joululehtien lukemista! Ihanaa kun on viikonloppu!

3 kommenttia: