keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Tuunattu kynttelikkö

Tykkään perinteisestä kyntteliköstä, minkälainen meillä oli kotonakin kun olin lapsi. Valkoisena se on sopivan raikas ja nyt kokeilin ottaa siitä "vanhanaikaiset" mansetit pois ja tuunata siitä kelvollisen tälle vuosituhannelle..

Tuli kiva! Tykkään tästä nyt vielä enemmän!
Täällä vietellään vielä vapaita, vaikkakin tuntuu että ihana kun alkaa työt et pääsee vähän huilimaan.. Sen verran on päivät mennyt nopsaan kaikenlaista puuhastellen. Värittääkään en ole ehtinyt juuri yhtään! Tärkein homma, eli korukaupan julkaisun sain onneks tehtyä ja ehkä saan vähän väljemmäksi sitä kautta tuota varastoa. Että voi sitten taas tehdä uusia :) .

Tänään onkin kiva päivä kun mennään miehen kanssa treffeille! Ihan ulos syömään kahdestaan hienoon ravintolaan kun jäi se isänpäiväkin viettämättä. Samalla käydään vähän jouluostoksilla. Kivaa! :)


4 kommenttia:

 1. Kivasti tuunattu tuo kaunis kynttelikköklassikko tähän päivään. Tuota minäkin voisin kokeilla. Kyntteliköt pitäisi jo kaivaa esiin.
  Toivottavasti teillä oli kiva treffi-ilta.
  Kiva tavata Vinttikissa! Jään lukijaksi. Minä olen Tuula ja Tuula's life blogia kirjoittelen.
  Ps. Minä menen tänään kirjanjulkkaritilaisuuteen. Jutunkin siitä teen.

  VastaaPoista
 2. Hei ihana Vinttikissa! Sinut on haastettu kertomaan blogin tarina omalla tyylilläsi! Lue lisää: https://lapsilletekemista.wordpress.com/2015/11/11/blogin-tarina/. Terveisin Hus pois tylsyys -blogi

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan Tuula! Sinunkin blogissa kävin vierailulla ja kivalta näytti :). Mielenkiinnolla odotan kirjanjulkaisujuttua!

  Kiitos haasteesta Hus pois tylsyys! Täytyy tarttua siihen pikaisesti :)

  Treffit sujuivat mainiosti, pitäisi useammin päästä..

  VastaaPoista