torstai 19. marraskuuta 2015

Lorupussijoulukalenteri

Meillä on jouluisin käytössä myös tällainen lorujoulukalenteri. Tein sen muutama vuosi sitten lähinnä hoitolapsia varten, kun ajattelin että suklaa/yllätyskalenteri olisi hankala käytössä ja kuvakalenterikin vain yhden vuoden juttu.  Tämä on ollut tykätty ja joka vuosi se innolla otetaan esille. Tästä saa vuorotellen jokainen aina nostaa päivän runon ja ai että se on jännittävää! Kuvat olen leikannut vanhoista korteista ja lehden sivuista.


Runot kaivelin netistä. Niitä löytyy esim:

http://www.positiivarit.fi/joulu
http://birgitmummu.vikki.fi/Joulu/KauneimmatJoulurunot.htmPussi voisi olla kyllä koreampi.. Tämä on kirpparilta ostettu ja siihen asuun jäänyt.. Ehkäpä tuunailen sitä tässä joku päivä..

Tai sitten en.. On pieni hoppu taas päällä, tuntuu että pitäisi moneen paikkaan revetä yhtä aikaa. Eilen kävin kirpparilla siistimässä pöytää ja ilokseni huomasin että siellä oli aika tyhjää! Saldoa vaan ei kovin paljon hinnat kun laitoin niin matalalle että varmasti pääsen rojusta eroon.. Täytyy siis kaapit käydä vielä kertaalleen läpi josko jotain vielä löytyisi. Tänään on myös pitkästä aikaa sisustuskutsut, ehkä toiseksi viimeiset.. vähän haikein mielin olen tullut siihen tulokseen että tuohon mulla ei oikein aika riitä ja meinaan laittaa siltä osin pillit pussiin joulun tienoilla.

Mukavaa päivää sinulle! Jee, huomenna on jo perjantai!!

2 kommenttia:

  1. Minä olen tehnyt myös jouluksi töihin lorukalenterin. Se on kyllä ollut suosiossa sielläkin :)
    Mukavaa torstai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Hauska tapa kierrättää vanhat joulukortit! Lorukalenteri meilläkin on ollut, mutta lorut vain paperilapuilla. Tätä voisi harkita vaikka ensi vuonna :)

    VastaaPoista