torstai 5. marraskuuta 2015

Tytön huoneen kirjoituspöytä

Yksi hankinta Ikeasta oli tytölle uusi kirjoituspöytä. Aikaisempi versio oli pienine laatikoineen todella epäkäytännöllinen meidän pikkuaskartelijan käyttöön. Halusin valkoiset Helmer-laatikot, jotka mun mielestä on just sopivat kaikelle pikkusälälle. Sitten tarvittiin vielä taso ja jalat.Ensin haaveilin jämeristä pukkijaloista, mutta ne olisivat vieneet niin suuren tilan ja laatikostoja ei olisi saanut mitenkään järkevästi, niin jätin ne pois listalta. Tehtiin sitten tällainen ratkaisu, joka nyt ei omaa silmää oikein miellytä, mutta joka palvelee sitä tarvetta, mikä tytöllä oli. Ehkä se täydellinen ratkaisu tulee ajan kanssa vastaan, mennään nyt tällä kokoonpanolla. Pöytälevyhän ei kallis ollut, 17€, jota enempää en olisi kyllä halunnut edes maksaa lastulevyhärpäkkeestä.. Siinä vaiheessa meidän surullisen kuuloista Ikea-reissua en hirvinnyt enää muuttaa mieltäni pöytälevyn materiaalista.. saahan noita pöytälevyjä muualtakin jos tarve vaatii. Vähän heppoiseltahan tuo nyt tuntuu, kun tasoa ei mitenkään muuten kuin kumitassuilla saanut kiinni metallisiin laatikostoihin..


Tuoli niin ikään on Iksun mallistoa. Pyörällinen versio oli saatava, hänelle ei enää äidin perintöjakkarat kelpaa ;) Ja onhan tuossa ehkä piirun verran mukavampi istuakin :)

Huoneessa pyörähti myös vähän uutta järjestystä ilmoille. Kampauspöytä siirtyi toiselle seinälle ja kirjahylly toiselle.


Tyttö hoksasi heti että tähänhän tarttuu magneetit!


Rustasta ostettiin lisää perhosia, aikamoinen kokoelma jo näitä siivekkäitä tässä huoneessa :)


Onneks on jo torstai! Pari päivää ja alkaa miniloma! Mulla tää loka-marraskuu on niin jotenkin ahdistava, et pitää säästää aina muutama vuosilomapäivä tähän väliin. Kaamosmasennusta kenties?

Lomalle on paljon kivoja juttuja jo mielessä. Kirpparivuorokin sopivasti alkaa, joten ehkä käyn vielä kaappeja läpi.. mitäs muutakaan? ;)

Mukavaa päivää!

4 kommenttia:

  1. Meilläkin on hakusessa uusi pöytä tyttärelle. Vielä vähän hannailen jos vaikka löytyisi joku hyvä tuunattava, jos ei niin sitten on varmaan minunkin marssittava ikeaan :)

    VastaaPoista
  2. Hieno pöytä ja ihana huone teidän neidillä!

    VastaaPoista
  3. Onhan nuo Ikean tuotteet kyllä aika persoonattomia, joku tuunattava ois kyllä kiva, mut eihän niitä silloin löydä kun oikein etsii. Onneks tämä nyt oli aika edullinen ratkaisu, niin voi sit surutta vaihtaa jos löytyy parempi :)

    VastaaPoista