perjantai 27. marraskuuta 2015

Adventtikynttelikkö

Mä olen kyllä niin huono näissä adventtikyntteliköissä, koska en muista polttaa niitä kynttilöitä oikeana päivänä ja se kai sen idea just on..

Tein kuitenkin taas oman versioni ja siitä tuli tällainen:
Pohjana on kakkuvuoka jossa aiemmin tehty betonikynttilänjalka. Sen päällä Norjan simpukka/korallihiekkaa ja kynttilöissä rautalangasta väännetyt numerot. Lopuksi vielä kieputin koristeteippiä kylkeen.


Katotaampa olenko tänä vuonna ajan hermoilla myös käytön suhteen :)

Joulu lähestyy nyt kyllä vähän turhan nopsaan.. Blogin joulukalenteri alkaa onneks olemaan kohta valmis, niin voi alkaa keskittyä muihin hommiin askartelun sijaan.. Eilen yritin tehdä lasten kans vaaleita pipareita. Voi mikä show se taas oli! Tein taikinan ihan ohjeen mukaan ja annoin olla jääkaapissa yön yli. Sitten kaulintavaiheessa lykkäsin koko ajan jauhoja ja silti se jäi koko ajan pöytään kiinni.. Muutama kuvio saatiin siitä irti ja lopuista tein vaan epämääräsiä kasoja pellille.. Ai kun oli nättejä jo tässä vaiheessa ;).  Paisto ei lisännyt pipareitten menestystä vaan lapset tuumas maistettuaan et: Äiti, sä oot tehnyt kyllä maailman kamalimpia pipareita! En kyllä syö! -Kiitos ja kumarrus! Ei moni osaa silti maailman kamalimpia tehdä, mut meillä onnistuu! Mieskin niitä vähän epäilevällä katseella maistoi. Jotain oppinut 20 vuoden aikana, et ei sanonut mitään.

Ai että mä nautin noista keittiövuoroista! Onneks on viikonloppu, niin ne hommat napsahtaa miehelle!

Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kivat noi rautalanka numerot.
  Ei kai ne piparit nyt niin pahoja olleet? :D
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Ootan innolla sun joulukalenteria!

  Oon monena vuonna pykänny adventtikynttilät...nyt taitaa jäädä tekemättä. On niin tylsää että pitää polttaa vaan osaa kerrallan :P :D Tai kattoo nyt mitä tässä vielä ehtii (oikeesti ei kyllä ehdi mitään ylimäärästä).

  Mukavaa pikkujouluviikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on vähän sellainen kutina, etten muista näitä polttaa pikkuhuljaa vaan kaikki palaa sit kerralla viimesenä päivänä :P.

  Piparit on edelleen tuolla kaapissa koskematta, jotain vikaa niissä täytyy olla, ehkä syötän koiralle :) Sille maistuu!

  VastaaPoista
 4. Hauska idea sulla! Kiva adventtikynttelikkö tuli! Ihanaa lauantaita <3

  VastaaPoista