sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Haaste

Sain taas haasteita.. Vaikka olin jo päättänyt, että yhteenkään en enää vastaa, tässä sitä taas ollaan..

Ensimmäinen haaste tuli Hus pois tylsyys- blogista.
Kiitos haasteesta!
Tarkoitus on kertoa blogin tarina; miten blogi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ja mitkä ovat olleet merkittäviä taitekohtia. Tämä oli vähän vaikea, mutta pienen tarinan kehittelin;

Blogi sai alkunsa kaksi vuotta sitten (ihan kohta on synttärit!). Syy, miksi aloin blogia pitämään oli se, että halusin tehdä ikään kuin portfolion omasta osaamisestani erään koulutuksen pääsykokeita varten. En kouluun edes sitten hakenut, mutta bloggaaminen vei mennessään ja tässä ollaan! :). 

Toivottavasti blogi on kehittynyt! Ainakin kun vanhoja kuvia katsoo, huomaan itse jotain kehitystä ainakin valokuvissa ja ehkä myös sisustustyyli alkaa pikkuhiljaa selkiytyä. Aika paljon viime aikoina on tullut tehtyä erilaisia käsitöitä ja askarteluja, joten alkujaan sisustuspainotteinen blogi alkaa täyttyä erilaisista diy-jutuista.. 

Taitekohtia voisi olla ainakin liittyminen Pop-bloggareihin,  jonka myötä olen päässyt tutustumaan muihin bloggareihin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Se tuo bloggaamiseen rutkasti iloa lisääToinen haaste oli Lieber Award- blogihaaste ja haastajana oli Elämää tuomipellon takana- bloggaaja. Kiitos hänellekin haasteesta!

Hänellä oli seuraavanlaisia kysymyksiä:

1. Mitä blogisi merkitsee sinulle?
Blogi on iso osa elämääni, yksi rakkaista harrastuksista
2. Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?
Jaa-a.. vaikea kysymys.. en ole yhtään miettinyt asiaa, ehkä aika samanlaisessa tilanteessa kuin nyt, vuodet menee niin nopsaan.. ehkä koti on hiljaisempi jos lapset ovat muuttaneet pois.. y-hyy..
3. Sisustushaaveesi tällä hetkellä?
Kyllä mä siitä keittörempasta haaveilen, ja odotan että makkarin nojatuoli hajoaa niin voin ostaa uuden :)
4. Aiotko tehdä uudenvuodenlupausta?
Joo. Ostin oikein uuden kalenterin johon aion joka päivä merkata vähintään kolme positiivista asiaa. Eräänlainen positiivisuusvuosi on tilauksessa!
5. Mistä arkipäiväsi koostuvat eli millainen on päivärytmisi?
Aamulla yleensä julkaisen uuden postauksen jos on valmiina, sitten alkaakin työt ja päivä hujahtaa niiden merkeissä. Illalla täytyy lenkittää koiraa ja huolehtia lasten harrastusjutuista. Aika haipakkaa välillä on. Melkein joka illalle on aina jotain menoa johonkin suuntaan..
6. Suurin sisustusmokasi?
Olohuoneen punaruskea laminaatti. Olin miettinyt viileän sävyistä tummaa ruskeaa, mutta sitä ei sitten kaupassa ollutkaan. Piti sitten jotain ottaa kun remppa oli jo vaiheessa. Liian punainen se on mun makuun.. Ehkä sitten keittiörempan yhteydessä kun siellä menee kuitenkin lattia uusiksi, niin laitetaan olkkariinkin jotain kivempaa. Ei kyllä enää tummaa ollenkaan..
7. Mitä muita sosiaalisen median kanavia käytät kuin blogia?
Facebook, Instagram ja Pinterest, sinne tosin vaan keräilen muiden kuvia, omia en sinne ole vielä ainakaan laittanut
8. Paras matkailumuistosi?
Pohjois-Norja ja Lofootit ovat kyllä olleet ihania paikkoja, mutta kyllä ykköseksi nousee  10-vuotis hääpäivämatka Prahaan kahdestaan miehen kanssa kolme vuotta sitten.
9. Miten kuljet työmatkasi?
Tää on hauska; kävelen makkarista olkkariin niin olen jo töissä :)
10. Toiveesi joulupukilta?
No vaikka mitä, mut ehkä ne ei ole ihan realistisia kuten pihasauna, ulkomaan matka jne. Uuden saunatakin tarvisin oikeasti ja hiihtoasun jos nyt lunta tulisi..
11. Terveiset lukijoillesi?
Ilman lukijoita ei olisi blogia, joten Isot Kiitokset!


 

1 kommentti:

  1. Kiva postaus, hauskoja kysymyksiä ja ihania vastauksia.
    Mukavaa ensimmäistä adventtia.

    VastaaPoista