perjantai 7. elokuuta 2015

Pöllökoruarvonta

No nyt se pöllökoruarvonta! Arvottavana on vapaavalintainen pöllö -laukkukoru ja säännöt menee näin:

Yhden arvan saat jos tykkäät blogin facebook-sivusta tai olet liittynyt google-käyttäjäraatiin. Molemmat löytyy sivun oikeasta laidasta.

Kaksi arpaa siis saat jos olet molemmissa. Kommenttikenttään sitten maininta monellako arvalla olet mukana ja minkä korun haluaisit näistä:


Arvonta alkaa nyt ja päättyy 14.8 klo 24.00!

Ja mitäs se mies sitten tuumasi mun yllätyksestä? No ei oikein ottanut selvää.. oli vielä aamulla niin väsynyt, että tajusikohan tuo edes koko asiaa.. Kotiutui puolen yön jälkeen ja tovihan siinä meni kuulumisia vaihdellen. Nukkumaan ehdittiin joskus kahden aikaan ja kuudelta koira viestitti oman tervetuliaistervehdyksensä liruttamalla sängyn alle jännäpissat.. (en tajua miten siinä onnistui, kun sänkykin on niin matala..).  Sängyn alla on jemmassa myös tytön huoneen tulevat laminaatit (olleet siellä odottamassa jo pari vuotta..), joten ne piti sieltä heti pelastaa.. Onneks muoveissa kuitenkin! Siinä sitten kannettiin laminaatteja pois ja siivottiin! Kerrassaan ihana aamu.. Pääsi mieskin heti siihen arkitodellisuuteen kiinni viikon loman jälkeen ;)

Pikkusen siitä on päivä parantunut, vaikkakin puski nyt jonkun helleaallon illaksi ettei yhtään tekis mieli mennä tuonne kamariin hiomaan.. ääh!

8 kommenttia:

 1. Yhdellä arvalla ihanaa pöllöä tavoittelemaan ☆

  VastaaPoista
 2. Yhdellä mukaan. Vasemmassa reunassa oleva kiinnostaa :)
  Hurja se teijän tapetointi homma :-O

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kahdella mukaan ja oikean puoleinen ois ihana :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. No voi harmi! Olisin osallistunut ihanaan arvontaan mutta luen blogiasi Bloglovinin kautta :( Toivottavasti ensi kerralla pääsee mukaan!

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla mukana, luen bloggerin kautta. :) Turkoosi ois ihana!
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Liityin juuri lukijaksesi bloggerin kautta, löysin blogisi aikuisten värityskirja -hakusanalla, yhdellä arvalla siis mukana. Turkoosi pöllö on niiiiin minun värini! :) Ihana arvonta!
  meoj_@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Yhdellä mukana oranssia ukulia tavoittelemassa:)
  amto(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. arvalla mukana,
  turkoosia tavoittelen :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista