keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Olohuoneeseen lamppu

Meillä on tulossa olohuoneeseen vähän sähkömuutoksia ja sen vuoksi pitäisi hankkia uusi lamppu. Tai no ei se nyt aivan välttämätöntä ole, mutta ehdottoman tarpeellista toki!

Tällä hetkellä olkkarissa on nostalgiset loisteputkivalaisimet ikkunoitten yläpuolella mikä oli in silloin joskus.. En kyllä tykkää niistä yhtään, minkä takia ne eivät juurikaan ole päällä.. Tähän tulisi muutoksena pistokkeet niiden tilalle, jotta saan näppärästi jouluvalot siihen. Tähän asti oon kötöstellyt tähdet ikkunaan kahdella jatkojohdolla (!!).

Toinen muutos on pistää umpeen kaksi lampunpaikkaa huoneen molemmilla sivuilla ja asentaa yksi lamppupaikka keskelle kattoa. Nyt siinä on kaksi rumaa plafondia ja haaveena olisi saada nyt joku kiva lamppu siihen. Vaatimuksena on helppo kiinnitys ja lampun vaihtaminen sitten myöhemmin.

Hetken mietin vaihtoehtoa b, eli tekisin lampun itse, mutta vilkaisin kuitenkin nettikauppojen valikoimat ja poimin parhaat vaihtoehdot sieltä.


Netanttilasta löytyisi tällaisia:
K-FAB Silverwood riippuvalaisinK-FAB Plafondi Mamma MiaK-FAB Riippuvalaisin MarionEGLO Riippuvalaisin Sarina

Ellokselta:
Ellos Home Valkoinen Maia-kattovalaisinEllos Home Valkoinen La Fayette -kattovalaisinEllos Home Kattovalaisin

Hobbyhall:
K-Fab Milly-kattovalaisin, valkoinenAneta Madeleine-kattovalaisin, valkoinenK-FAB Greenwood-kattovalaisinAneta Marocko-kattovalaisin, valkoinen

 
 Unohtamatta Ikeaa:
 


Arg! Aivan liian vaikeaa!! Taitaa tulla pimeä syksy, ennen kuin valinta on tehty..

4 kommenttia:

 1. On kyllä mahdottoman ihania vaihtoehtoja...mutta jos ei valinnalla kiire ole niin makustele rauhassa....kyllä se oikea vaihtoehto löytyy...itselle käy monesti niin että ensimmäinen vaihtoehto on paras �� Ihanaa syksynjatkoa ��

  VastaaPoista
 2. juu ei passaa kiirehtiä.. täytyy ensin varmistaa, että ne sähkötyötkin varmasti onnistuu ja sit vasta hommata lamppu. Liikaa vaihtoehtoja kyllä vähän on ;) Mukavaa syksyä sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Ihania vaihtoehtoja oot löytäny :) mulla taas päinvastanen ongelma; olohuone kaipaisi pientä roikkuvaa kattovalaisinta, mutta en löydä ainuttakaan silmää miellyttävää vaihtoehtoa :D

  VastaaPoista
 4. löytyhän noita äkikseltään aika monta. Eihän noista nyt osaa valita! Meillä kun on olohuoneessa vähän modernia ja vähän romanttisempaakin, niin millanen se ois sitten se kompromissilamppu..?

  VastaaPoista