sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Synkkää

Syysloman viimeinen päivä.. vähän synkkä fiilis kaikilla. Lumi on sulanut vikkelästi maasta ja taas on pimeää.. Mulla oli lomaa pari päivää ja se meni kyllä täysin tapellessa tekniikan kanssa! Talteen meni aika ja lopputulos ei ole sen kummempi..

Mulla on sähkösessä muodossa suurin osa tuon jälleenmyyntihomman lomakkeista ja kun aloin niitä tulostaan, niin eihän meidän tulostin yllättäen toiminutkaan! Mähän en tietokoneista juuri mitään ymmärrä eikä mieskään ole mikään atk-nero joten pulassa oltiin.. Kävin sitten ostamassa uuden tulostimen että nyt pääsen töihin! No sama homma sen kanssa! Vika ei siis ollutkaan tulostimessa.. onneks en sitä kalleinta mallia ostanut.. No, kaksi tuttua miestä kävi konetta tutkimassa ja kumpikaan ei oikein vikaa löytänyt.. että sillä lailla! Nyt tämä päivä odotellaan vielä jotta ongelma ratkeaisi, mutta ensi viikolla on sitten edessä uuden koneen osto, jos ei mikään auta. Mahtavaa siis tämä yrittäjäelämä! Menoja on moninkertaisesti jo ennen kuin yhtään tulosta on tullut..

Synkistelyksi siis on mennyt nyt muutama päivä. Pikkuisen piristi uusi "kukka" ja pehmeä peitto! Ja ostin mä vähän suklaatakin.. (se ei ehtinyt kuvaan..). Tein myös vähän askarteluja, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti