perjantai 17. lokakuuta 2014

Tytön huoneen muutos

Tännehän se valkoinen kaappi tuli. Täällä se ei vielä ole ollutkaan.. Kun löytyisi se täydellinen järjestys näihin huoneisiin, ettei tarvisi koko aikaa rymsteerata! Yhden jutun kun haluaa muuttaa, niin sitten pitää löytää paikka sille toiselle jne. Koko talohan siinä tulee pahimmillaan käytyä läpi huonekaluja edestakasin siirrellessä..

Mukavaahan se toisaalta on, mutta tympii aina huomata se loputon tavaran määrä, mitä sitä onkaan haalinut ympärilleen.. Tuleehan siinä samalla sitten karsittua vähän tavaraa poiskin, mutta parasta olisi jos oikeasti oppisi olemaan hankkimatta koko tavaraa! Suurin osa kun kuitenkin on sitä turhaa.. valitettavasti. Onko kukaan muu ahdistunut samasta asiasta??

Tällä hetkellä olen kuitenkin tyytyväinen. Kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa ja muovikassillinen lähti myös tavaraa pois. Tehtiin karsiminen yhdessä tytön kanssa joten saalis on todella hämmentävän runsas! Yleensä ei saa mitään laittaa pois kun kysyy..


 Huone tuntuu nyt vähän rauhallisemmalta kun tavarat on suurimmaksi osaksi ovien takana.


Olin taas kameran kanssa liian hidas.. tyttö innostui uudesta huoneesta niin, että alkoi samantien legoleikit :)
 2 kommenttia:

  1. tykkään itsekin tosi paljon tuosta huoneesta :). siellä saa luvan kanssa hemppistellä, mitä ei niin muualla kodissa paljon tule tehtyä.

    VastaaPoista