torstai 2. lokakuuta 2014

Laatikosta pöytä

Mulle tulee tasaisin väliajoin sellainen "putsausfiilis", eli karsin pois kaikkia pikkujuttuja ja joskus isompiakin. Yksinkertaistan sisustusta. Jotenkin se puhdistaa ja tuo hyvää fiilistä, kun on tavaroita ja asioita väljemmästi.

Makuuhuoneessa  tein nyt tätä ja vein pois keltaisen vanhan yöpöydän ja siirtelin muuten tavaroita eri paikkaan. Juuri sopiva oli tuo puulaatikko tuohon pikkutasoksi ja hyllyksi kirjoille. Lainaan paljon kirjoja kirjastosta ja hankin parhaat sisustuskirjat myös itselle, siksi täytyy tuossa tuolin vieressä olla tilaa kirjoille.

Meidän kirjasto on kyllä ihan huippu! Pieni, mutta laadukas. Uutuudet tulee nopeasti ja varausjonot ovat maltilliset. Henkilökunta myös tunnistaa jo mun kiinnostuksen kohteet ja eräskin kerta oli kirjastontäti jemmannut mulle yhden kirjan ilman pyyntöä, josta ajatteli että pitäisin :) ja pidinhän minä!


 Kampauspöydältäkin otin pikkusälää pois, yksinkertaista ja kaunista!

Helmet olivat kuvausrekvisiittaa, mutta jätin ne tuohon. Jostain kumman syystä meidän prinsessa pihisti ne kuitenkin pian kuvan oton jälkeen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti