perjantai 3. lokakuuta 2014

Huono päivä ja hyvät ostokset

Eilen mulla oli kyllä aika huono päivä! Aamu alkoi ihan ok, mut sitten parin puhelun jälkeen alkoi vietävästi sapettaa! Illaksi oli suunnitelmissa salilla käynti, mut ajattelin et tarvin nyt jotain rentouttavampaa, joten kipaisin shoppailemaan :). Oli mulla muutama juttu listassa, mitä pitäisi hankkia, mut ihaninta minusta oli vaan haahuilla siellä kaupassa ajan kanssa ja katsella tavaroita..
Vähän pakonkin sanelemaa haahuilua, kun en meinannut löytää niitä vaatteita, mitä läksin hakemaan. (just siksi postimyynti on kiva, kun ei tarvi etsiä niitä vaatteita sen kummemmin..)

Kotiin tullessa mulla oli paljon parempi mieli! (ja myös keveämpi lompakko, mutta ei puhuta nyt siitä..) Tein kivoja ja tarpeellisia löytöjä kuten nämä ihanat lattemukit lusikan kera. Kyytipojaksi uutuus-suklaata..


 Pari kerää kimaltelevaa lankaa. Tiedättekin varmaan mitä tästä tulee :)


 Nippu neilikoita jotka sopivasti aukeaa viikonloppuna


Ja sitten varsinainen löytö! Metsolan paita ja kahdet leggarit tytölle puoleen hintaan! En ole aikaisemmin ostanut Metsolaa, koska hinnat ovat hirvittäneet, mutta nyt ostin ja ovat kyllä niin kivan tuntuista ja laadukkaan oloista kangasta että eivät varmaan jää viimeisiksi..


Mustat ovat vielä reilusti isot, mutta ompahan kasvunvaraa..

Ja hei, nythän on taas perjantai! Lisää syytä hymyyn :)  

Kivaa päivää!
2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia olet tehnyt, Metsolan leggarit on ihan ylisöpöt :)

    VastaaPoista
  2. Niin on! Tuollasia mustavalkosia vois pitää vaikka itsekin :)

    Suklaasta pakko mainita, nyt kun sitä maistoin, että oli ensimmäinen suklaa, joka jäi multa syömättä ikinä..ja se on todella harvinaista! Ei kyllä ollut mun makuun yhtään!

    VastaaPoista