sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Lokerikkohylly

Keittiön penkki ei osoittautunutkaan käytössä hyväksi, tai ennemminkin ongelmana oli se tasojen vähyys mikä on keittiössä ongelma. Kyllä tuossa kohtaa täytyy joku taso olla. Siispä pääsin taas siirtelemään. Enhän mä mitään isäntää malttanut apuun odotella, vaan hilasin penkin takaisin eteiseen itse, melkein sen samalla rikkoen.. Siinä ois päässyt siitäkin murheesta sitten, toinen pääty nasahti epähuomiossa lattialistaan ja melkein irtosi. Pahalla sisulla ja muutamalla ärräpäällä sain kuitenkin sen korjattua ja toivon todella että se nyt pysyy koossa..

Piirileikissä penkki pääsi siis takaisin eteiseen ja lipasto keittiöön. Olohuoneessa kuitenkin ihastuin siihen että tähtien alla on joku taso, joten sinne piti saada tilalle joku. Tytön huoneessa on hyllyjä enemmän kuin sinne suosiolla mahtuu, joten siirsin sieltä ikean lokerikkohyllyn tuohon kohtaan. 
Eteisessä näyttää taas tältä.. kyllä tuo penkki kuuluu just tuohon paikkaan, vaikka vaatesäilytys nyt onkin vähän ongelma..jos jollakin on tuohon jotain kivaa ideaa, niin mielelläni otan vinkkejä vastaan.. Kiva sisustuselementti tuo sähkökaappikin.. onko tuossa nyt paikka sille idealle että mitä et voi peittää, sitä pitää korostaa?Tällä viikolla tällaista, ensi viikolla todennäköisesti jotain ihan muuta!..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti