keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Uusia kukkia!

Mähän heittäydyin kaupan kukkahyllyllä aivan "villiksi" ja kotiin lähti 5 uutta kukkaa! (Ompahan tapettavaa.. ). Narsisseja lähinnä etsin ja löysinkin niitä. Ne uskaltaa ehkä laittaa jo kohta ulos??. Myös helmililjoihin törmäsin, mitä en ole varmaan koskaan ostanut, koska en ole niitä pahemmin myynnissä nähnyt.. Tosi pieni purkki oli ja pääsi tuohon toiseen munaan. 


Ihana pinkki kukka (jonka nimeä en muista) oli tosi tuuhea ja nuppuja  tosi paljon vielä aukeamattakin, joten muutama euro ei ollut tästä kyllä paha hinta. Viherkasviosastokin täydentyi tällä uudella tuttavuudella, Sorvarinpensaalla.

 Voiko jättää ostamatta, jos 9 kpl tuoreita tulppaaneja maksaa 2,90? no ei munkaan mielestä!

Ja jottei totuus unohtuisi, niin tuunasin tulppaanivaasin sanomalehdellä, tarkemmin ottaen kirkollisilla uutisilla ja juuttinarulla!


Kukkahyllyssä oli niin ihania kukkasia, että olisin voinut lapata vaikka korin täyteen.. maltoin kuitenkin mieleni ja muistuttelin mieliini, kuinka onneton mä näissä viherpeukalon hommissa olen. Mielenkiinnosta otin kuitenkin vielä testattavaksi siemeniä, vaikka en ole tähän päivään mennessä saanut itämään juuri muuta kuin rairuohoa.. nähtäväksi jää tämä projekti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti