lauantai 19. huhtikuuta 2014

Tehosteseinän tekoa osa 1

No niin! Nyt sitten pääsin ajatusten tasosta itse tekemiseen vihdoin ja viimein! Maalit yms hain viikolla ja täytyy sanoa että hyvät ja edulliset kaupat tein, kun pidin pääni. Selitettyäni tilanteen myyjälle, alkoi hän esittelemään mulle tuntolaastia hintaan 95€/10 litran purkki + sävytys päälle. Pidin kiinni kuitenkin alkuajatuksestani  ja kaupasta lähti mukaan 17 euron tasoitelaastisäkki, jolla sain saman idean toteutettua. Olihan tuossa toki tuo tympeä sekoitusvaihe, mutta sain sen nakitettua isännälle.. en tiedä olisinko itse sitä edes jaksanut veivata niin kauan..

Laastin olisi voinut laittaa suoraan lasikuitutapetin päälle, mutta revin ne kuitenkin irti,  kun hyvin lähtivät irti. Ja kun sitä jo alottelin joku aika sitten.. 


                         
 Alkutilanne ja tapettien repimis- vaihe

ja sitten sekoitettiin! Meidän akkukone meinas hyytyä kesken, mutta jaksoi kuitenkin loppuun asti. Kumpikaan meistä ei tiennyt oikein minkälaista tästä piti tulla, joten mututuntumalla sekoitettiin. Tuo seinä on reilu 9 neliötä, ja koko säkki sekoitettiin. Valmista massaa käytin ehkä 2/3.


Ja sitten vaan seinälle! Pikkusen piti hakea oikeaa työskentelytapaa, kun en tällasta ole ennen tehnyt. Myös välineet oli vähän turhan isoja joihinkin nurkkiin ja mulla olikin tosi kätevänä levitysapuna mm.  paistinlasta!


Helppoahan tällaista epätasaista pintaa oli tehdä kun vauhtiin pääsi! Huiski vaan sinne tänne ja suurinpiirtein joka paikkaan.. Tasainen pinta ois jääny kyllä tekemättä!


Ja tämä vaihe on valmis! Nyt odotellaan kuivumista. 


Tulihan tästä aika hieno! Nyt annetaan kuivua kunnolla ja sen jälkeen pohjamaali ja pintamaali. Siitä sitten tarinaa ja kuvia myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti