perjantai 4. huhtikuuta 2014

Ikeasta

Kaikki Suomen Ikeat ovat harmikseni aika kaukana meiltä, lyhin matka on Kuopion Ikeaan ja Haaparannan Ikeassakin tulee toisinaan käytyä. Ei kuitenkaan niin usein kuin toivoisi, kerran vuodessa ehkä. Ostoslistaa on kuitenkin mukava tehdä pitkin vuotta ja nytkin sellainen on työn alla.

Nyt oli uutuutena tullut tuollaista ihanaa lautakangasta  ja samaa kuosia vahakangasta. Toivottavasti tuo on livenä yhtä hyvännäköistä, koska lisäsin sen juuri listaan. Lähinnä vahakangas kiinnostaisi. Saisi sen lautapöydän ;)

LISEL Kangas IKEA
Säilytysjuttuja tarvii aina, mulla on näitä Antonius-sarjan laatikostoja jo useampi, ja niitä tarvisin vielä lisää. Tosi hyviä tuolla umpinaisella laatikolla, ritilät ois halvempia, mutta en jaksa tapella niiden kanssa, kun aina on joku siellä ritilän välissä..


ANTONIUS Runko IKEA Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.ANTONIUS Laatikko IKEA Veden- ja kosteudenkestävä laatikko sopii hyvin myös esim. märän pyykin siirtelyyn.
Jotain pientä ja sievää myös..

TROFAST Laatikko IKEA Sopii TROFAST-sarjan runkoihin. Laatikosta tulee pinottava, kun siihen lisää kannen.HIMALAYAMIX Ruukkukasvi IKEA

KLÄDSAM Mobile IKEA Helppo ja hauska tapa tuoda huoneeseen liikettä ja dynamiikkaa. Leikkisä katseenvangitsija.REPETERA Kaitaliina IKEA Suojaa pöytää ja antaa näyttävyyttä kattaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti