torstai 3. huhtikuuta 2014

Lintutapetti

Lintutapetit tuntuvat olevan nyt pinnalla, itsekin olen kiinnittänyt niihin huomiota.  En tiedä johtuuko se tulevasta keväästä vai mistä.. Muutamia vaihtoehtoja olen katsellut ja laitan ne nyt tänne muistiin jos vaikka laittaisi näitä joskus johonkin..

Ensin tapetti jota mietin lastenhuoneeseen, eli tämä: 

TT LILLEBY 2652 TAPETTI 0,53X10,05 M/RLL 16 /KRT  (68€/rulla, värisilmä)

 muitakin värejä tästä löytyy:

TT LILLEBY 2651 TAPETTI 0,53X10,05 M/RLL 16 /KRT mustavalkoinen          TT LILLEBY 2653 TAPETTI 0,53X10,05 M/RLL 16 /KRTkeltainen

 
Tervetuloa kotiin-ohjelmassa oli tällaista tapettia keittiön seinällä. Isona pintana tämä näyttää aika kivalta. Juurikin mustavalkoisena sopii varmaan aika moneen paikkaan. Keittiöön voisi itselläkin päästä. Eteinen toinen vaihtoehto, mutta ei varmaan meidän kodissa vielä muutamaan vuoteen voi olla paperitapettia ja kuravaatteita samassa tilassa.. näitä tapettivalikoimia on kyllä aivan liikaa! Mitä enemmän miettii, sen vaikeammaksi menee.. Tekisi kyllä mieli johonkin kohtaan vähän harjoitella tapetointia, kun en ole sitä koskaan ennen tehnyt..

Kuitutapetti Spirit of Adventure 113036 Kodinterra (hinta n. 45€/rulla

4 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta blogin fb-sivulle. Löysin bloginkin ja oon käynyt lueskelemassa useinkin. Valitettavan harvoin saan aikaiseksi kommentoida. Nyt oli pakko, koska lintutapetit on tosi jees. Meillä on eteisessä Boråstapettien Falsterbo 1436, jossa on violetteja/kanervanvärisiä tinttejä. Tosi kiva ja tykkään. Kuvaa en tähän saanut liitettyä, mutta googleta, jos haluat nähdä. Noista laittamistasi lintutapeteista alempaa valittiin äskettäin kaverilleni eteiseen. Hän vierasti kuviollisia tapetteja, mutta totesi jälkeenpäin suositukseni oikeaksi valinnaksi :). Toi ekakin on kiva ja mietin sitä tytön huoneeseen, mutta koska sen remppa ei ole vielä ajankohtainen, ehtii mielikin todennäköisesti vielä muuttua moneen kertaan :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! googletin tuon sun tapetin ja kiva sekin kyllä on! Itse olen tosi arka noiden kuviollisten tapettien suhteen ja siksi mulla jää usein suunnitteluasteelle.. et jos sit kyllästyy ja miten sopii sit verhot ym, kun haluaa niitäkin välillä vaihtaa.. Nyt ajattelin pääsiäisenä tempasta ja hakea ainakin maalia jo valmiiksi kaupasta! Jos tuolle olohuoneen seinälle sais tehtyä jotain. Tapetointia ajatellen keittiössä olisi tuo ruskea seinänpätkä sopivan pieni kokeilulle, et voi sit riipiä irti, jos ei ookaan hyvä.

  VastaaPoista
 3. Meillä on tapettia yläkerran aulassa, kahden lapsen huoneissa ja työhuoneessa. Kaikissa vain yhdellä seinällä. Kovasti ovat kehuja saaneet, mutta muualle en tapetteja haaveile. Alakerrassa työhuoneessa Mr. Perswallin harmaa Star map ja isomman pojan huoneessa Sandbergin Metropolis harmaana. Tykkään kovasti. Tulkaahan joskus käymään ;-)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näytti nuo tapetit kun äkkiä googletin! vaihtoehtoja on kyllä paljon. Ei passais liikaakaan miettiä. Itsekin ajattelin että yks tehosteseinä/huone on hyvä.

  VastaaPoista