keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Terassin penkki

Jotain kalustetta terassillekin. Tämäkin on työharjoittelussa tehty. Samalla mallilla ( ilman tukipuita) olen tehnyt aiemmin pienen pöydän ja halusin samaa yksinkertaista tyyliä nytkin. Penkki on todella tukeva ja tykkään väristäkin valtavasti. Penkki on käsitelty Supi lattiaöljyllä (sävy 3441, pähkinäpensas ), jota on myös pukuhuoneen lattiassa.

Väri sopii täydellisesti mustaa saunan seinää vasten!Kokeilin terassille mustavalkoista raitamattoa, mutta taidan laittaa maton vasta ensi kesänä. 
 

Syysistutuksiakin on jo tehty. Kanervat ja callunat ovat ihanan helppoja kasveja, joista on helppo tehdä nättejä asetelmia.

Mukavaa syysviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Penkki on upea ja sopii tosi kivasti mustaa seinää vasten. Olet kyllä todella taitava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!
   Penkki onnistui hyvin ja siinä on ihana istua saunan löylyistä palautuen. Vielä talven varalle kaipaa jotain lämmintä peitettä/vilttiä yllensä niin ei ole niin viileä istuskella siinä pyyhe päällä..

   Poista
 2. moro mua on aina kinostanu kaikki puusta tehdyt rakennelmat mutta aina kaikkiin hienoihin huonekalujen tekoon tarvitaan kaikki kalliit työvälineet ja yleensä ohjeistus on todella huono kunnes löysinh ''tedswoodwork'' netti sivun missä myydään markinoiden parasta käsityö kirjastoa joka sisältää 16.000 eri suunitelmaa kaiken näköisille rakennelmille ja ohjeet on todella yksin kertaiset
  suosittelen kannattaa kokeilla

  http://bit.do/tedswoodworkcollection

  VastaaPoista