lauantai 3. toukokuuta 2014

Olohuoneen pöytä

Käytiin tänään muuttamassa tuttava pariskunta uuteen osoitteeseen. Minusta on tosi kivaa muuttaa! Olen muuttanut elämäni aikana 10 kertaa ja nyt näyttää uhkaavasti siltä, ettei enää kovinkaan montaa omaa muuttokuormaa tule.. Vähän harmi, vaikkakin se pakkaaminen on aika syvältä ja se tavaran paljous aina yllättää.. Muuttaessa saa kuitenkin vähän kuin uuden alun ja saa sisustaa ihan puhtaalta pohjalta. Se on kivaa! Sielläkin uudessa asunnossa, joka oli tosi upea, mulla alkoi ajatus lentää vaikka tavarat ja asunto ei edes ollut omia. Toki apua ihan pyydettiinkin mm. seinän värien suhteen. Siinä asiassa minusta ei tainnut olla paljoakaan apua, seinien väriähän mietin omassakin talossa ihan liian pitkään..

Aina se avartaa nähdä muutakin kuin oma kämppä! Kotiin tullessa alkoi siivous ja sisustus saman tien!  Muistin yhtäkkiä, että meillähän on vaatekomerossa ihan varta vasten olohuoneeseen itse suunniteltu ja tehty pöytä (itse jopa tein!). Kaivoin sen esille ja laitoin minne kuuluukin, eli olohuoneen rahin päälle. Miesväeltä tuli aikoinaan kritiikkiä sen verran, että siirsin sen silloin pois. Jaloille ei kuulemma ollut tarpeeksi tilaa, mikä nyt on ihan totta, mutta koitetaan taas kauanko saa luvan olla.. 
Samalla laitoin nukkamaton varastoon kesän ajaksi ja vaihdoin  pojan huoneesta tuon mustan "kesämaton". Musta seinä kerää näemmä kaverikseen muitakin mustia juttuja.. 


Kotimatkalla sain miehen ylipuhuttua pysähtymään Bauhausin kohdalla. Mielen päällä on ollut vessaremppa, jonne pitäisi saada tosi pieni lavuaari. Sitä kävin katsomassa ja ei oikein löytynyt mieleistä vielä. Mukaan lähti kuitenkin taas vakiokassillinen kukkia.. Täytyy löytyä joku oikeasti helppohoitoinen kukka mulle, mikä ei kuole parissa viikossa. Kultaköynnös, vehka ja mehikasvi pääsi tällä kertaa kokeiluun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti