sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Sauna etenee

Saunaprojekti etenee hurjaa vauhtia. Ehkä haluatte jo vähän nähdä mitä sieltä on tulossa??.. Instaan jo vähän vilauttelinkin, niin laitetaan tännekin.

Aloitetaan löylyhuoneen paneelista, se on ihana! Vähän vanhan näköinen, harjattu hiili nimeltään.


Pukuhuoneessa onkin kaiken tumman vastapainoksi vaaleaa pintaa. Peräseinälle on jo valmiina itse tehty halkolaatikko/istuinpenkki. Pääsen työharjoittelussa tekemään myös kalusteita!


Ulkoapäin saunasta tulee ihan tumma. Oveen tulee vanhanaikainen kalanruotokuvio ja mustat saranat ja takorautaripa. Todella kiva, että pääsee vaikuttamaan pieniinkin yksityiskohtiin, kun on mukana projektissa. Se on sitten eri juttu, onko se tekijälle kiva, kun koko ajan tulee jotain uutta ideaa..?!..


Ulkoverhouslauta on tällaista vinoa. Sekin vähän tuo lisää vanhanaikaista ilmettä, mitä haluan. 


Ja sisustustahan mä odotan kuin kuuta nousevaa. Oon monta kertaa jo kolunnut kauppojen saunaosastot läpi ja nyt annoin itselleni jo luvan hankkia jotain. Paljoa ei tarvi, mutta pesuämpärit nyt ainakin! Ja taas sai tehdä muutoksen suunnitelmaan..

Piti tulla hillittyä ja tyylikästä, mutta kun nämä värit näin, niin oliko siinä sitten enää miettimistä??Ensi viikolla päästään jo lauteitten kimppuun! Jee!!

1 kommentti:

  1. Meillä maalla myös saunaremppa menossa ja heh... ehdotin pinkkiä väriä naulakkoon ;)...täytyyhän sitä jotain väri-ilottelua olla, eikös juu!

    VastaaPoista