sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Diy - löylytuoksu

Viime jouluna bongasin helpon löylytuoksuohjeen Kaikki paketissa -blogista.
Ihastuin tuoksuun ja annoin sitä myös lahjaksi. Mielestäni erittäin kiva lahjaidea tässä tavaramaailmassa tällainen kuluva tuote. Ohje oli todella helppo ja yhdestä annoksesta tuleekin hyvä määrä itselle ja lahjaksi. Tänä vuonna piti tehdä tätä taas!  Näistä se syntyy. Ihanan helppoa!
Ja mikäs sen parempaa joulusaunassa, kuin ihana jouluinen tuoksu!  

Eihän siihen jouluun ole enää kovinkaan pitkästi. Kyllä saa jo kovastikin alkaa lahjoja suunnittelemaan. Mulla on aika hyvällä mallilla lahjat. Ainakin tiedossa mitä kellekin annan. Muuten joulufiilis vähän vielä odottelee tuloaan.. Tuntuu että on niin kiire koko ajan ettei ehdi pysähtyä ja fiilistellä..  

Työharjoittelussa päivät menee nopsaan ja nyt varmaan vielä nopeampaa, kun opettaja kävi viime viikolla ja sovittiin että voinkin suorittaa peräti kaksi näyttöä nyt tuolla.. Kolme viikkoa aikaa! Huh!

Mutta sitten alkaakin ihanan pitkä joululoma ja aion tehdä vaan kaikkea kivaa lomalla! Kuulostaa jo ajatuksena ihanalta!


Leppoisaa sunnuntaipäivää!4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva lahja. Ei jää nurkkiin lojumaan muuta kuin tuo pullo, minkä voi kierrätttää ja käyttää uudestaan. :)

   Poista
 2. Sinullahan menee opinnot nyt hurjaa vauhtia! Pitääkin testata tuota löylytuoksua ja viedä sitä myös ystävälle lahjaksi!
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt alkoi opinnot sujumaan. Aluksi näytti, ettei näyttöjä voi vielä suoritella juuri mitään, mutta harjoittelussa olikin tosi hyvä vaihe menossa ja pääsin rakentamaan uutta keittiöosastoa, niin saan siitä nyt tehtyä.

   Testaa ihmeessä löylytuoksua, tosi ihana ja helppo tehdä!

   Poista