tiistai 14. marraskuuta 2017

3D - seinäpaneelit

Muutama viikko sitten kun kävin sopimassa työharjoittelujuttuja K-raudassa tutkailin samalla vähän myymälää ja ilokseni huomasin nämä 3d-paneelit tarjouksessa. Poistuvat valikoimista ja hintaa oli enää yhdelle paneelille 3€. Olen näitä ennenkin ihaillut, joten ei tarvinnut kauan miettiä otanko vai en..  Matkaan lähti 6 paneelia tarkoituksena tehdä niistä taulu olohuoneeseeen.

Kotona kuitenkin huomasin että eivät näytä valkoisella seinällä miltään ja niiden maalaaminen ei kiinnostanut, koska tykkään niistä tuollaisena todella paljon. Aikani miettiessä näille uutta paikkaa, ajattelin kokeilla niitä pojan siniselle seinälle. Poika tykkäsi ideasta, joten siellä ne nyt ovat!


Kiinnitystä pitää vielä miettiä, sinitarralla eivät pysy.. Siimalla varmaan yritän väkertää, koska en nyt halua näitä naulata seinään tai kiinnittää kaksipuoleisella teipillä.
Saa näistä upeita myös maalaamalla. Opintomatkalla Tikkurilan maalitehtaalle ikuistin kameraani heidän kahviossaan olevan seinän. Voi kun osaisi tehdä tuollaisen liukuvärjäyksen!


Työharjoittelua on takana nyt reilu viikko. Olen saanut tehdä todella monipuolisesti kaikkea. Sinne tulee kokonaan uusi keittiöosasto ja olen tasoitellut seiniä, maalannut, tapetoinut ja kasannut keittiökalusteita. Mukava nähdä sitten valmis kokonaisuus jossa on ollut itse mukana :)

Tänään tänne satoi hieman uutta lunta. Niin toivon, että tulisi jo kunnon talvi! Olisi valoa ja ulkonakin näyttäisi kauniimmalta :). Myös joulujuttuihin se toisi oman kivan tunnelman!


7 kommenttia:

 1. Enpä ole tuollaisia tiennyt olevankaan. Upea tilataideteos! Varmasti mielenkiintoinen työharjoittelu ja tekemällä sitä oppii. Mukavaa viikonjatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä kivoja. Pahvia ovat, joten keveitä ja helppoja laittaa. Löytyy myös useampi kuosivaihtoehto.

   Poista
 2. Onpa kivan näköinen tuota vaaleansinistä seinää vasten nuo paneelit.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivat kyllä ehdottomasti parhaiten värilliselle seinälle, jos ei halua itse paneeleja maalata.

   Poista
 3. wautsi, ompas hieno. En ollut tuollaisista kuullutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa kuinka kauan näitä on ollut. Nyt tosiaan poistumassa tuolta K-Raudasta, en sitten tiedä poistuuko kokonaan markkinoilta.

   Poista
 4. Tämmöinen tuo heti erilaista ilmettä huoneeseen. Minä rakastan kaikenlaisia sisutuspaneeleita. Meillekin on erikoispaneelit tilauksesta tulossa, mutta kyse on kattorimoista. Talo alkaa valmistua, ja nyt vielä tehdään hienosäätöä ja viimeisten kalusteiden ja paneeleiden asennusta. https://www.parkanonlista.fi/projektivalmistus/

  VastaaPoista