torstai 30. marraskuuta 2017

Hyvän mielen vuosi - tehtäväkirja

Ensi vuodelle mulla on varattuna myös tällainen ihanuus.
Hyvän mielen vuosi - tehtäväkirjaa saa kolmessa värissä ja sen täytön voi aloittaa milloin vain. Joka viikolle on omat tehtävät ja kuten nimikin kertoo on aiheena oma mieli. Harjoituksia on paljon erilaisia, osa helppoja ja osa haastavampia. Uskoisin että tätä on hauska täytellä ja kun joka viikolle on oma juttunsa, ei niin helposti jää kesken, kuten muut elämänhallintajutut mulla yleensä..

Kansi on ihanan kangasmainen ja kuvat kivoja. Aloitan itse tämän tammikuussa, mutta piti jo vähän väritellä sieltä täältä..Tässä muutamia esimerkkejä sivuista. Otin myös kirjan selailusta videon ja koska se oli niin iso ettei tähän mahtunut, niin tilanne johti siihen että perustin oman Youtube-kanavan! Yllättävän helppo homma ja lisävideoita ehkä tulee jatkossa! Ekalla (sumealla..) videolla näette vähän tämän kirjan sisältöä.


Youtubeen oli tullut mun videon jälkeen toinenkin esittelyvideo ko. opuksesta. Se onkin huisin paljon pitempi ja perusteellisempi. Joten jos kirja kiinnostaa, kannattaa kurkata ehkä tuo toinenkin video.

https://www.youtube.com/watch?v=qzFUVyVEU-w 6 kommenttia:

 1. Täytyypä käydä youtubessa :)
  Ihanaa marraskuun viimeistä iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, videosta kyllä näkee että se on mun ensimmäinen.. en osaa mitään editointeja ja valokin oli mitä sattuu. Mutta tästä on suunta vain ylöspäin!

   Poista
 2. Voi miten hyvänoloinen kirja, tuota onkin kiva täytellä:) Mukavaa marraskuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kyllä jo tammikuuta, jotta voin aloittaa! Loppuvuodelle on niin paljon hommaa, etten vielä halua sitä ottaa työn alle.

   Poista