keskiviikko 30. elokuuta 2017

Betonikynttilänjalat

Innostuin taas kokeilemaan betonitöitä. Näissä on jännittävää se, kun ei tiedä millanen lopputulos tulee lopullisesti olemaan.. Nytkään ei aivan priimaa tullut, mutta hauskalla tavalla persoonallisia kynttilänjalkoja mulla nyt ainakin piisaa!

Iso neljän kynttilän jalusta on tehty kahden litran maitopurkkiin, jonka toin edelliseltä Norjan reissulta kotiin ihan tätä varten! Se oli juuri sopivan kokoinen ja suomesta en ole tällaisia isoja purkkeja bongannut. Oli siis tärkeää, että tämä onnistuisi!

Osaan töistä sihtasin betonijauheen, koska siinä oli isojakin kivenpalasia joukossa. Siinä kaupassa josta tämän kuivabetonin ostin, ei ollut sitä hienompaa. Osassa sitten iski laiskuus ja jätin tämän työvaiheen väliin. Eron huomaa lähinnä tuossa yläpinnassa, jossa on enemmän röpelöä.

Maalasin työt kuparispraylla ja supi saunasuojalla (tässä pääsi suosikkituote taas käyttöön! )Yhteen laitoin pätkän metalliputkea. Tämä oli ihan kiva mutta työläs tehdä, joten jäi ainoaksi. Metalliputken sahaaminen pienellä rautasahalla ei ollut oikein mun juttu.. Myös maali jäi osittain laikukkaaksi. Tämä sopisi myös muuhun käyttöön, esim. pieneksi kuivakukka/oksamaljakoksi, kynätelineeksi tms.

Mitäkähän sitä muuta tekisi? 25 kilon betonisäkistä on vielä yli puolet jäljellä..


2 kommenttia:

 1. Tee joku tarjoiluvati. Itse olen onnistunut kerran saamaan betonilautasesta hyvännäköisen :)
  Upeita kynttilänjalkoja olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy jotain keksiä. Neliönmallinen betoniruukku olisi ajatuksissa myös, jos löydän siihen sopivan muotin.

   Poista