sunnuntai 20. elokuuta 2017

Lasikupu x 2

Palataan vielä kesäiseen Ikea reissuun. Matkaan tarttui tämä lasikupu, joka oli jo aiemmalla reissulla ostoslistalla, mutta jota en sitten kaupasta löytänytkään. Nyt sitten löysin ja kotiutin tuon pienemmän. Tässä kohtaa iski sitten kotona harmitus, kun en ottanut sitä isompaakin. Onnekseni ystävä kävi lomareissulla myöskin Ikeassa ja toimitti mulle tuon isomman!


Nämä ovat kyllä kivoja! Sisältöä voi kätevästi vaihdella ja ovathan nämä kuvut nyt supertrendikkäitä! Tällä hetkellä sisältönä on Prahasta tuotu pöllö ja valosarjan paperipallot. Ajatuksissa on laittaa isompaan kupuun pieni kaktus ja mietin jo vähän jouluakin mitä kaikkea tuonne voikaan silloin laittaa.. Taustalla nököttää sininen spraymaalitaulu, jonka hiljattain tein. Myös kirjahyllyä on vähän ehostettu! Hyllykkö sai jalat ja värikoodasin kirjat :).
Voi että kun nämä viikonloput menee nopeasti! Eilen käytiin kisareissulla Saarijärvellä ja siellähän meni koko päivä. Lapset meillä yleisurheilee ja mies valmentaa, niin aika arkipäivää nämä tällaiset kisat. Nyt lähdin itsekin mukaan kun kyytiin mahtui ja käytiin tytölle ostaan samalla kouluvaatetta vähän lisää. Vaikutti tosi kivalta paikalta tuo Saarijärvi, en ollut ennen käynytkään. Kiva tutustua uusiin paikkoihin!

Pitäisi itsellekin löytää vaatetta.. Kahdeksan vuotta verkkareissa ja ulkoiluvaatteissa on tehnyt tehtävänsä ja sellaisesta perushousu/paita yhdistelmistä on pulaa. Inhoan kylläkin vaateshoppailua, joten tässä on selvästi pikku ongelma.. ;)

Nyt täytyy rientää koulutehtävän pariin. Saatiin kotiläksyksi piirtää pohjapiirros omasta keittiöstä ja profiilikuva yhdestä seinästä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Osta vaatteet netistä, sopimattomat voi sitten palauttaa. Usein netissä on vielä alennuksi, jota ei kaupoissa ole.
  Ihanat nuo kuvut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä tilaankin vaatteet netistä, se on niin helppoa! Nyt kuitenkin on joutunut niin paljon palauttelemaan, että olisi kiva saada ihan kaupasta.. Täytyy vaan lähteä kiertelemään :)

   Poista