sunnuntai 6. elokuuta 2017

Tuoli - projekti

Hoksasin että viime kesän projektikin oli jäänyt kesken..  Tuolivanhus oli terassilla saanut lisää patinaa pintaansa ja maali tuntui melkein tippuvan pois pinnasta.

Kun sitten aloin hiomaan, ei se niin ollutkaan, vaan taas törmäsin tiukkaakin tiukempiin maalikerroksiin ja hommasta tuli epämiellyttävää!

Aikani taisteltuani jätin homman sikseen ja suhuutin päälle ihanaa turkoosia spraymaalia. Tämä tuoli on niin vanha ja hutera, että istumista se ei oikein kestä. Kukka-alustana toimii tällä hetkellä ja on olohuoneen koristuksena. Pinnasta tuli aika hauska, kun on niin epätasainen. Hioin sitten vähän vielä kulumaa lisää uuteen maalipintaan. Ja nyt se on just hyvä! :)Tältä tuoli näytti ennen:
Täällä on työhuoneremppa edennyt jo siihen pisteeseen, että tapetti enää puuttuu. Sitä en uskalla yksin alkaa laittamaan, vaan pitää odottaa ensi viikkoon, kun mies tulee kalareissulta mulle kaveriksi. Huoneesta tulee kyllä tosi ihana! Olen aivan fiiliksissä siitä jo nyt.

Perjantaina oli viimeinen työpäiväkin vähään aikaan. Tuntuu todella omituiselta ajatella että enää ei aamuisin lapsia tule. Onhan sitä kahdeksaan vuoteen mahtunut monenlaista! 40 eri lasta perheineen! Nyt on lelut ja muut tarvikkeet pakattu varastoon odottamaan ja alkaa uudenlainen arki! Vähän jo koulun alku jännittää..

Ihanaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tuolista tulikin täydellinen väripilkku teidän olohuoneeseen.
    Muutoksen tuulia siellä, ei ihme, että vähän jännittää.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista