lauantai 29. heinäkuuta 2017

Uusi upea valaisin

Loman aikana kävin ahkerasti kirppareilla. Löydöt olivat tosi hyviä! Ajattelin että nyt saa kiertelyt riittää, mutta kaverilta tuli sitten viestiä että paikallisessa kierrätyskeskuksessa olisi upea valaisin myynnissä. Uteliaisuus voitti ja pakkohan se oli mennä katsomaan. Enkä mennyt turhaan!

Valaisin oli upea! Tässä on ollut sellainen vanhahtavan keltaisen sävyinen kangas päällä ja tyylikkäät reunahapsut tietysti myös. Myynnissä oli myös tämän kaveri, joka oli alkuperäisessä asussaan. Mun onnekseni edellinen omistaja oli tehnyt jo tässä lampussa työn mun puolesta ja repinyt kankaat irti ja jäljellä oli enää tyylikäs runko. Valkoinen olisi ollut myös kaunis ja ajattelinkin että jos lamppu joskus vaihtaa paikkaa, maalaan sen uudelleen valkoiseksi.

Nyt valaisin päätyi tytön huoneeseen ja valkoinen olisi ollut liian pliisu sinne. Siispä lamppu sai metallinhohtoisen pinkin sävyn ja sopii nyt huoneeseen aika täydellisesti! Vai mitäs sanot?Ilman valoa muoto näkyy ehkä paremmin. Tuo yläosa oli irtonainen ja se piti ommella kiinni. Voisi siis käyttää ilman sitäkin, mutta minusta tuo on parempi, mitä isompi se on!
Tällainen kasa kotiutui tällä kertaa. Lampussa vielä valkoinen väri ja assistentti kovasti sitä siinä arvostelee.. Löytyi myös ihana harmaa hapsumatto, vessaan uusi peili , retrokoriteline, joka sai myös samaa pinkkiä kylkeensä ja pääsee säilömään tytön kampausjuttuja. Isot kehykset olivat myös enemmän kuin ihanat! Ne ovat kauniita ilman taidettakin, mutta on mulla niille muutama idea mietittynä. 

Täällä on mun remppataukopäätöskin pettänyt.. Jaksoinhan mä pari kuukautta olla suunnittelematta mitään uutta projektia..

Ahdistuin tuohon mun nykyiseen soppeeni, joka oli väritykseltään vähän ankea ja olihan siellä taas sitä tavaraakin vaikka muille jakaa.. Aloin sitten vähän siivoilemaan ja mietiskelemään miten siitä saisi viihtyisämmän tilan, jossa voisi vaikka tehdä koulujuttujakin.  Siinä raivatessa tuli sitten seinäpintaakin näkyviin ja aloin sitä hieman rapsutella.. ja eihän se muuta sitten tarvinnutkaan että sisäinen rempparaija oli täydessä työn touhussa.. :).

Nyt on suunnitelmat selvät, värimaailmakin valittuna ja seinät kohta valmiina maalille ja tapetille! Löysin niin ihanaa tapettiakin, että tästä on pakko tulla huikean ihana työhuone! Instaan laitoinkin jo kuvaa tapetista, käyhän kurkkamassa jos kuulut instan käyttäjiin. (@vinttikissa)

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis punainen lamppu, ilman kangasta, aivan ihana.
  Mullakin on ollut joskus varjostin jossa oli hapsuja. Olen sen heittänyt aikaa sitten roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti näissä vanhoissa lampuissa on hieno runko. Kaapissa odottaa pari muutakin kehikkoa, pienempiä tosin, jospa niistäkin jotain keksisi..

   Poista
 2. Lamppu on kyllä aivan ihana ja pinkkinä sopii tuonne tytön huoneeseen täydellisesti. Hyviä löytöjä olet muutenkin tehnyt.
  Ihanaa lauantai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä nyt on lykästänyt urakalla mun kirppis kierroksilla!

   Poista