keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Grillipaikka

Piharemontin tieltä siirretty tulipata on löytänyt paikkansa leikkimökin nurkalta. Grillikatosta odotellessa ruuanlaitto tapahtuu nyt siihen asti tässä. Ihan kiva paikka saatiin tehtyä tuohon kukkapenkin viereen, vaikkakin sateensuojaa siinä ei ole.


Heinäseipäistä tehtiin pieni aidanne näkösuojaksi naapuriin. 


Puupöllejä olen jemmannut sitä grillikatosta varten. Yksi toimii tässä lisäistuimena. Penkit ovat vanhoja, tarkoituksena oli antaa niiden sammaloitua tuossa koristeeksi. Putsasin niitä pikkuisen, jotta ei  nyt tarvi seisoskella.. Mitään sen kummempaa en ala niille tekemään, koska tämä todennäköisesti on vain väliaikainen ratkaisu.

Lapista raahattu kärryrä toimii lyhtytelineenä. Kukkiakin siihen voisi kyllä näin kesällä laittaa :) (hoksottimet vähän hitaalla..)


Kukkapenkissä on tapahtunut muutamia muutoksia. Viime syksynä istutetut sammalleimut olivat kaikki paleltuneet, joten paikkailin penkkiä muutamalla kesäkukalla. Siirtelin ja jaoin myös vanhoja kasveja hiukan. Syreeniaita meinaa levitä käsiin, mutta jospa sen saisi aisoihin tiheällä leikkuulla.Avotulella grillattu ruoka maistuu kyllä niin hyvälle!


Täällä on nyt satanut pari päivää, joten grillailut on saanut unohtaa. Olenkin keskittynyt suunnitteluhommiin. Päässä surraa monelaista ajatusta netissä pyörimisen jäljiltä. Ehkäpä niistä jotain jo ens kerralla ;)

Kivaa keskiviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Tulipa kivan näköinen grillailupaikka. Ulkona valmistettu ruoka on vaan jotenkin aina niin hyvää.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on kyllä kivaa aikaa kun voi syödä ulkona :)

   Poista
 2. Olen samaa mieltä, että ulkoruoka on niin hyvää! Kivasti olet laittanut nuo seipäät. Joskus vähemmän on enemmän 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seipäitä pitäisi saada lisää, niitä olisi kiva laittaa muuallekin.

   Poista
 3. Totta että ulkona ruoka maistuu paljon paremmalle :) Nyt vaan toivoisi tänne päin sellaisia ilmoja ettei sataisi vettä jotta voisi ulkona ruokailusta nauttia :) Mukavaa torstai aamua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähän on ollut sateista, mutta osaa sitten nautttia enemmän niistä hyvistä päivistä ;)

   Poista