sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Kesämatot

Niin ihanat ja niin raivostuttavat! Nimittäin räsymatot. Joka kesä kannan ne sisään ja ihastelen että voi kun ne sopii hyvin ja ovat sievät. Parin päivän päästä tuskailen niiden kanssa kun ovat aina rutussa ja vinossa! Sitten kun pinna ei enää veny, niin kannan ne varastoon..

Mutta ihastellaan nyt hetki taas!


Kukkia on taas siirrelty paikasta toiseen. Viime viikolla ostin taas yhden uuden ja pakka oli samantien sekaisin, kun sille etsin paikkaa. Lopulta se löysi paikkansa mustalta seinältä ihanassa retroamppelissa. Tämäkin amppeli on ihmeen kaupalla selvinnyt tähän päivään asti ja kuinka trendikäs se taas onkaan!


Täällä lomaillaan vielä viikko. Paljon olen ehtinyt lomalla touhuilemaan ja vähän reissussakin käymään. Ilmatkin ovat olleet aika soppelit. Ei moitteen sijaa siis :). Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Ihanat räsymatot ne kyllä on <3 Mukavaa lomailua, minulla päättyy nyt loma mutta onneksi vielä elokuussa saa olla yhden viikon lomalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin varmaan muutamia vapaapäiviä vielä elokuussa, koska koulu on monimuotokoulutusta, niin koko viikkoa ei tarvitse olla paikalla. Toivottavasti kelit olisivat silloin kohdillaan! :)

   Poista
 2. Räsymatot on aina niin kauniit, mutta niitten alle on kyllä pakko aina laittaa liukuestemattoa.
  Voi miten trendikäs amppeli. Meilläkin oli kotikotona simpukka-amppeleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä pitäisin enemmänkin räsymattoja, jos vaan pysyisivät paikoillaan.. Ei tahdo liukuesteetkään auttaa kun koira innostuu..

   Poista