sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kirppislöydöt

Meillä on täällä kotikunnassa ollut nyt jonkin aikaa kierrätyskeskus. Aukioloajat vaan on sellaiset, etten siellä ole päässyt käymään kuin pari kertaa. Viime kerralla löysinkin sieltä muutaman ihanan jutun. 


Kuvasta puuttuu vielä punainen farkkutakki. Se mukaan lukien hintaa koko läjälle tuli 2,5 euroa. Eli eivät ole hinnalla pilattuja!

Valkoiset pikkumaljakot ovat olleet ostoslistalla jo tovin, kesällä tyttö kerää koko ajan kukkia ja niille on maljakkona ollut aika usein pelkkä juomalasi. Nyt on vähän parempia vaihtoehtoja :).

Peltirasioille löytyy aina käyttöä ja korut pääsevät tuunauslistalle. Paras juttu oli kuitenkin tämä ihastuttava retrotarjotin!


Ihanat värit!


Korvakorut ehdin jo tuunata. Tiesin jo ostaessa, että korviin en näitä laita. 
Mutta kaulaan voin laittaa! 


Pirteää päivää! Ollaankos siellä jo talvilomalla?

12 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihana tarjotin! Hieno löytö <3

    VastaaPoista
  2. Ei todella ollut hinnalla pilattuja sinun löytösi:D Sama ongelma meinaa olla minullakin tuon kierrätyskeskuksen aukioloaikojen kanssa, sinne ei kerkeä arkisin töiden jälkeen ja viikonloppuisin pitävät kiinni. No, ehkäpä viikon päästä kun hiihtolomakin alkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu harvinaista herkkua päästä ostoksile tuonne. Kävijöitä olisi varmaan enemmänkin jos työssä käyvätkin joskus ehtisivät. Annoin tästä palautetta ja ovat miettineet että kesällä voisi olla myöhempäänkin auki. Toivottavasti toteutuu!

      Poista
  3. Eipä ole lomia minulla kuin kesällä seuraavan kerran. Kävin kuitenkin piristystä hakemassa ystäväni luota viikonloppuna.
    Onpa olleet edukkaan ostokset. Tuo tarjotin on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että löytyy piristystä myös arjen keskelle. Sellaiset hetket antavat paljon voimaa! Itsellä on pari päivää lomaa kahden viikon päästä, kun lähdetään pikku reissuun.

      Poista
  4. Niin viehättävä tarjotin!!
    Ja pikkumaljakoita tarvii aina!

    Lempeää kevään odotusta täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesää odotellaan että saa täytettä maljakoihin. Tosin paljaat oksatkin ovat kauniita!

      Poista
  5. Tuo tarjotin on hieno! Hyvää yötä ❤

    VastaaPoista
  6. Minä kehun tarjotinta myös! Joskus ovat niin naarmuisia, tuo on hyvin säilynyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvässä kuosissa, onko mahdettu edes raaskia käyttää vaiko onko jemmattu kaapissa niinkuin minä ruukaan joitakin säilöä..

      Poista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista