keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Musta kaappi 2

Keittiön kaapin maalauksen yhteydessä maalasin myös toisen kaapin samalla mustalla maalilla. Kaappi oli ennestään sellainen tiikinvärinen retrokaappi, jonka olin pilannut jo aiemmin poistamalla siitä sirot jalat ja laittamalla pyörät alle.. (Muutos kuuluu aikaan ennen sisustusintoilua..)

Toki onhan sitä helppo liikutella kun on nuo pyörät alla ja kaappi onkin seilannut melkeimpä joka huoneessa. Makkariin musta sopi hyvin ja tv-kaappina (sisällä kaikki laitteet) se on mainio, koska johtoihin pääsee kätevästi käsiksi jos tarve vaatii. Varsinkin kesällä ukkosaikaan edellistä kaappia oli hankalaa siirrellä, että sai johdot irti seinästä.


Koska laitteet mahtuivat kaikki nyt tuonne kaappiin, niin penkki vapautui muuhun käyttöön ja sen päätehtävä onkin nyt näyttää nätiltä ja säilöä kivoja juttuja!Eikä unohdeta toki pientä kimallusta! :)


Mitäs muuta? Meillekin satoi viimein lunta ja auringon paistaessa sää tuntuu oikein kivalta, vaikka olin kyllä jo valmis kevään tuloon.. Pieniä muutosjuttuja kodissa on tapahtunut, vaikkakin pääpaino on ollut nyt itsensä hoitamisessa. Selkäkipu äityi niin pahaksi että sairaslomalla olen nyt vielä tämän viikon. Fysioterapiassa sain onneksi tosi hyvät ohjeet, joten uskompa että kohta helpottaa.

Kirpakkaa pakkaspäivää!

7 kommenttia:

 1. Tuli kivannäköinen kaappi. Senkkiin oletkin pannut kivan asetelma.
  Toivottavasti saat selkäkipuusi apua.

  VastaaPoista
 2. Kiva kaappi! Musta väri huonekaluissa on kyllä mun mieleen tällä hetkellä, tuo heti särmää sisustukseen. Löysinkin viime viikolla ihanan siron pöydän kirpparilta, musta väri sai etenkin hihkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaa on kyllä hiipinyt meille jo ehkä liikaakin, mutta minustakin se sopii niin hyvin paikkaan kuin paikkaan :)

   Poista
 3. Täällä on parhaillaan aivan kamala lumimyräkkä menossa ja arvaa vaan pitäisikö tästä vielä kävellen lähteä kauppaan?
  Kauniit vetimet tuossa kaapissa ja renkaat alla on aina plussaa.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sää on kyllä oikutellut tänä talvena urakalla! Tännekin tuli viimein lunta juuri kun ajattelin että kohta se kevät jo tulee.. Renkaat on kyllä kätevät!
   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Voi selkäkipu! Se on kyllä kurja. Minulla meni alkuraskaudessa selkä ihan juntturiin kun kummarruin äkisti alaspäin. Huoh! Mutta, niin se vaan helpotti sitten sitkeällä liikunnalla. Hyvä, kun jo alkaa helpottaa. Täälläkin on lunta tullut ja kolata on saanut, mutta onneksi tykkään siitä.
  Pikaista paranemista sinulle! ♥

  VastaaPoista