sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Valkoiset himmelit

Pillejä hamstratessa tilasin myös vähän valkoisia. Ne pääsivät nyt työn alle, kun tein tytölle hyvää feng shuita tavoitellen ikkunaan timanttikoristeet.

En tiedä onko muovisilla timanteilla niin suuri kohentava vaikutus, mitä aidoilla kristalleilla olisi, mutta tytön huone on kuitenkin meidän luovuusnurkassa ja siellä on kaikki kimallus vaan hyvästä, joten sinnehän nämä sopivat hyvin!

Yhdessä tehtiin ja tytär sai valita koristeet. Meillä oli ennestään jo nuo kolme eriväristä timanttia, joten värimaailma haettiin niistä. Ja jos vain kuvista mitään selvää saa, niin tällaiset niistä tuli:Innostuin aiheesta taas sen verran, että piti tehdä vielä olkkariin toiset. Vähän riisutummat versiot vaan. Punaiset helmet ovat tietoinen feng shui valinta ;). Oon vähän nyt höyrähtänyt aiheeseen..


Toivottavasti kohta saan esitellä teille vähän isompia projekteja.  Monenlaista suunnitelmaa on mielen päällä.. Eteisen tapetit on nyt päätetty ja ostettu, lautaseinämateriaalikin ehkä on kasassa, riippuen mitä yhdestä toisesta projektista jää... Makkari kokee myös lähitulevaisuudessa muutoksia. IIk, niin ihanaa etten meinaa pysyä nahoissani täällä!

Kivaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Tulipa kauniita koristeita <3
    Olohuoneessa tulevat hyvin esille tummaa seinää vasten.
    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista