sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Tervetuloa hyvä energia!

Olen ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut Feng Shuista ja opiskellut sitä kirjoista ja netistä. Se on kiehtovaa, mutta myös aika vaikeaa.. Päätin että en ota sitä kovin vakavasti, vaan otan sieltä itseä miellyttäviä juttuja ja pikkuhiljaa yritän ymmärtää "systeemiä".

Tärkeä asia on ainakin se, että ei ole energiaa pysäyttävää rojua siellä täällä.. No sehän tarkoitti taas siivousmaratonia, joka on onneksi nyt takana päin. Pari viikkoa siihen meni, mutta kyllä kannatti! Välillä olin aivan hurmostilassa kun keräsin turhaa kamaa säkkeihin.. Poistoon lähti 4 jätesäkkiä ja askarteluhuoneessa odottaa toinen mokoma kirpparille ja kierrätykseen menoa. Miten sitä tavaraa voikin aina löytyä, vaikka olen aika ahkera siivoilija? Ongelma on varmaan se, että järjestän vaan paikkoja ja tavaramäärä pysyy samana vaikkakin paremmassa järjestyksessä ;). Ja kannan myös kirpparilla myymättä jääneet tavarat aina kiltisti takaisin kotiin.. Tähän tulee nyt muutos!

Tällä kertaa tavaramäärää lisäsi myös se, että tytärkin luopui aika paljosta. Hän on  samanlainen hamsteri kuin minä ja jemmaa asioita ihan jemmaamisen ilosta koskaan niihin sitten enää palaamatta (kun ei muista niiden olemassaoloa..). Naureskeltiin nyt sitten yhdessä meidän aika omituisille "löydöille".  Myös ikä on tehnyt tehtävänsä ja kiertoon lähti paljon pelejä, leluja ja kirjoja, jotka ei enää kiinnosta.

Itse menin myös epämukavuusalueelle ja tartuin kovin ottein kangasvarastoihin kiinni. Kun en ole niistä mitään ommellut viiteen vuoteen, ompelisinko tulevaisuudessakaan? Pois lähti sieltäkin suurin osa.

Miehen kanssa käytiin läpi elektroniikka, jota vihaan yli kaiken! (mutta ilmankaan ei oikein pärjää..) Iso pussi tuli niistäkin täyteen erilaisia käytöstä poistettuja vempaimia ja etenkin johtoja, mistä ei ole hajuakaan mihin ne kuuluu tai mitä ei vaan enää tarvitse. Todella huonoa energiaa! Pois vaan! Elektroniikan kierrätys voisi tosin olla helpompaa, kuten lasi ja metalli yms, joille löytyy keräyspisteet kaupan pihasta.  Nyt pitää asiasta tähden lähteä viemään niitä naapurikaupunkiin jätekeskukseen, joten tuolla ne vielä odottaa..


Mutta nyt on siis raivattu isolla kädellä ja vahvistettu kodin baguatiloja tietoisesti. Olen vahvistanut mm. uraa, vaurautta, terveyttä ja rakkautta erilaisin feng shui tehostein ja nyt vaan odotellaan minkälainen vaikutus niillä on ;). Jos ei muuta, niin ompahan parempi mieli ja kaapeissa enemmän tilaa! Ja kyllä tällanen touhu aina niitä ostohalujakin kummasti hillitsee ainakin jonkin aikaa, sen verran työläs oli urakka. 

Onko Feng shui sinulle tuttu?

2 kommenttia:

 1. Olen kyllä vähän sisustuksen osalta lueskellut feng shuista. Kiva, että olet löytänyt siitä kiinnostuksen kohteen.
  Ihanaa sunnuntaita ja Runebergin päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feng shui jutut ovat kyllä mielenkiintoisia, varsinkin jos ei ota niitä niin vakavasti. Tykkään onneksi monista asioista siinä, joten muutokset on helppo tehdä.

   Poista