keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Narutaulu

Vuodenaikakollaasitaulun päivitys oli unohtunut, joten päätin kokeilla tauluun jotain muuta. Otin reunateipit pois ja maalasin kehykset mustalla. Mieleen on jäänyt olohuoneessa ollut iso narutaulu. Nyt halusin jotain samaa.

Kokeilin ensin monella värillä, mutta tuli aika sekava. Lopulta laitoin siis vain mustaa lankaa ja monta nuppineulaa! Tällainen tuli:
Feng shui-jutut jatkuu.. tänään poistin tytön huoneesta kolme palapeiliä. Palapeilit kun "paloittelee" katsojansa ja antaa täten huonoa fiilistä. Peilit näkyivät myös suoraan tytön sänkyyn, mikä sekin oli huono juttu.

Otin peilit pois. Ei ollut niin helppo homma kuin kuvittelin..
Peilit olivat vaatehuoneen ovessa ja ihan itse ne siihen tänne muutettua laitoin ja vieläpä vahvalla teipillä (huomasin sen juuri..), kun ajattelin, että ovi on loistava paikka peilille ja kun vanhasta asunnosta sopivasti oli niitä peilejä seinästä revitty (ei niin vahvalla teipillä olevia ja hyvin irti lähteviä.. ).

Enää en tee sitä virhettä, että moiset kammotukset meille mihinkään kohtaan tulisivat. Kaikki peilit hajosivat tuhansiksi palasiksi, joten jos jokaisesta napsahtaa se seitsämän vuoden epäonni , niin miinukselle taitaa jäädä mun feng shuin vahvistus..

 Toisaalta eilen ripustin kahteen ikkunaan hyvää tuulta tuovat kristallit, että ehkäpä se tästä ;)

Mukavaa iltaa!6 kommenttia:

 1. Peilit palat pöydän pintaan ja laastit päälle, epäonni muuttuu taas onneksi.
  Ihana tuo narutaulu, todella arkkitehtuurinen (onko toi ees sana?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi vinkistä! Peilit meni kyllä jo roskiin, mutta yritän muistaa ens kerralla :).

   Poista
 2. Voi kun hieno! pitäisiköhän itsekkin tehdä tuollainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tee vain, tämä oli todella helppo ja nopea taulu!

   Poista