keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Kevennystä

Uuden vuoden jälkeen mulle tulee aina hillitön siivousinnostus.
Juuri kun olin ajatellut että annan olla joulun vähän pidempään kuin normaalisti, eli loppiaiseen asti, niin eiköhän kuusen kynttilät posahtaneet ja lumipalloefektin alku oli valmis..

Kuusi lensi ulos ja samaan syssyyn keräsin myös kaikki koristeet ja suurimman osan valoistakin pois. Olohuoneeseen ja makkariinn vaihtui myös tekstiilit ja suoritin raakaa karsintaa esineiden suhteen. Eli kevennystä niin kropalle kuin huushollillekin aina tämä alkuvuosi! Sopivasti ulkonakin on niin raitis keli että voi hyvin keskittyä siivoiluun sisällä..

Vaikka joulu onkin ihanaa aikaa ja tykkään silloin että on vähän runsaammin kaikkea ihanaa esillä, niin on se vaan mukava sitten siivoilla ne poiskin! Oikein tuntee miten on helpompi olla kun ei joka paikassa ole jotain ihme sälää.. No joo, itsehän sen sälän olen haalinut.. Aina välillä sitä herää todellisuuteen että vähempikin riittää.

Makkarin kaapin päälle valikoitui muutama harkittu juttu.


Huomaan kaipaavani myös lisää vihreää!  Melkein kaikki viherkasvit näyttävät jotenkin niin kärsineiltä.. Jopa anopinkieli.  Se on jo vakavaa.. Pimeä jakso on totisesti tehnyt tehtävänsä. Täytyy kipaista kaupan viherosastolle ja hankkia ensiavuksi edes kimppu tulppaaneja.  Tuoreet kukat parantaa tilanteen kuin tilanteen, vai mitä?


Reipasta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Tuo "ruostetaulu" on kyllä hurjan kaunis, jotenkin tulee kivasti nyt esille.
  Enpä olekaan tainnut vielä sinulle toivottaa oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruostetaulu on edelleen mun suosikki! Taidan kesällä tehdä tällaista taidetta lisää, kun pääsee ulos maalaamaaan. Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Mulla on vähäsen vielä joulua, loppiaiseen asti, kun saan vanhemman pojan perheen meille.
  Mulla ovat viherkasvit kuolla kupsahtaneet, siis useita. Tää vuodenaika on vaikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä täytyy uusia kasveja hankkia kunhan tulee enemmän valoa. Rakastan kasveja, mutta ne ei näemmä rakasta mua..

   Poista