torstai 19. tammikuuta 2017

Spraymaalitaulu

Ruostetaulu onnistui yli odotusten, joten mulle jäi into tehdä tällaisia tauluja lisää.
Spraymaalihan on mun suosikki, mutta tällä hetkellä ei ole oikein mahdollisuutta ulkona maalata. Kerran suhuuttelin pesuhuoneessa ja hyvästä tuuletuksesta huolimatta koko talo haisi tosi pitkään ja voimakkaasti, joten sisällä spreijailu on poissuljettu mahdollisuus. Varastokaan ei oikein sovi, kun ei ole lämmitetty, mutta akuutin maalausinnon vallitessa hätätapauksessa käy, jos tuloksen ei tarvi olla ihan priimaa.

Yksi päivä mulla oli tosi kurja fiilis. Koko päivä oli mennyt aivan mönkään ja olin pahalla päällä. Päätin että nyt teen jotain hauskaa että saan itseni vähän paremmalle tuulelle. Otin kaikki spraymaalit ja pari vanerilevyä matkaan ja painelin varastoon että nyt jos koskaan tulee taidetta!

Suhuuttelin maaleja sinne tänne ja luovuuden tuskassa vähän levittelin sormillakin. Tuonne, tuonne ja vielä tuonne. Oli hauskaa! Tuli parempi mieli.


Ihan sellainen siitä ei kyllä tullut kuin ajattelin, puunsyyt paistaa läpi, vaikka maalia on paikoin montakin kerrosta. Värit ovat kivat, etenkin tuo metallinhohtoinen pinkki. Tämä oli kiva harjoitustyö. Kunhan kesä tulee, teen pihalla oikein ison taulun! :)


Huh, tänään täällä taas tuulee ja kovaa! Ei oikein nyt sellaista vanhan ajan talvea tunnu tulevan enää ollenkaan.. Kerran olen käynyt hiihtämässä ja siihen se taitaa jäädä.. No, olen aloittanut jo pyöräilykauden! Viime kesän kilometritavoite jäi saavuttamatta, joten päätin aloittaa pyöräilyn jo nyt! Tosin kuntopyörällä siististi sisätiloissa..

Vähän houkuttaisi alkaa järkkäämään vaatehuonettakin tai vaihtaa vähän järjestystä tai sitten vaan olla ja ihmetellä. Se on se juttu, mitä olen yrittänyt opetella ja aika hyvin siinä toisinaan onnistunkin. Vaikka paljon puuhastelen, osaan myös rentoilla ja se on tärkeää jos mikä!

Muistathan sinäkin?

6 kommenttia:

 1. Pari viikkoa on ollut kyllä sellaista haipakkaa, että hyvä kun mitään on jaksanut tehdä töiden jälkeen, huh huh!
  Tulipa kiva taulu, ihanan pirteät värit!

  VastaaPoista
 2. Aika kivan taulun teit, kivat värit.Kuntopyöräily on hyvä, kun saa tehdä sisällä, eikä ulkoilma haittaa.
  Ainut huono puoli, ainakin mulla, että pitää katsella yhteen ja samaan nurkkaan. Voisin tietenkin siirtää pyörää, mutta en viitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän siinä sisäpyöräilyssä just on ikävää, et maisema ei vaihdu.. Monesti katson telkkaria samalla, niin menee aika nopeammin :)

   Poista
 3. Minusta oikein kiva taulu, kokeilepa laittaa vaakatasoon,ilme muuttuu heti ja nuo puidensyyt saakin näkyä, antaa särmää! Hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, aivan erinäköinen taulu toisinpäin :)

   Poista