sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kaappi vaihtoi väriä

Siivous- ja sisustuspuuskassa tuli yhtäkkiä mieleen keittiön kaapin maalaus vaikka niin ajattelin että saa olla kuoritussa asussaan. Jotenkin se kuitenkin alkoi näyttämään epäsiistiltä ja vaikka muistaakseni vannoin että ei ainakaan mustaa... niin kuinkas siinä kävi?
Nyt en tiedä tykkäänkö vai enkö.. pitää totutella.
Ei huono, mutta ei oikein hyväkään. Huonoa on se, että vaikka kaappi on maalattu kahteen kertaan maalilla, joka pitäisi kestää ulkonakin, tulee siihen heti vaalea naarmu kun vähän jollakin kolhasee. Ja meillähän kolhastaan.. Tietysti asiaan vaikuttaa vielä se, että on niin tuore maali ettei ole kunnolla ehtinyt kovettua. Aika näyttää miten käy.
Ehkä se kaipaa vielä jotain.. eli tämä ei jää tähän! :)


 

9 kommenttia:

 1. Oi joi! Minun silmään ihan perfect! ♡ Millä maalilla maalasit?

  VastaaPoista
 2. Oi joi! Minun silmään ihan perfect! ♡ Millä maalilla maalasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuohon alkaa silmä koko ajan tottua enemmän. Varsinkin kun tein pienen tuunauksen siihen ;). Maali olikin hankala valinta. Halusin tehdä muutoksen aika edullisesti, joten hylkäsin Helmi-kalustemaalin, joka olisi maksanut 80€ (3 litran prk). Sen sijaan myyjän opastuksella valitsin sekä sisälle että ulos passaavan Unica Akva ovi-ja listamaalin. Tosi hyvin levittyvää maalia ja hinta kolmekymppiä halvempi! Riittoisaa maalia myös, maalasin kahteen kertaan ja myös yhden toisen kaapin kahteen kertaan ja maalia jäi vielä puoli purkkia :)

   Poista
 3. Oi, minä pidän kyllä tästä kovasti!

  VastaaPoista
 4. Minusta näyttää kyllä tosi hyvältä nyt. Ihanasti tulee esille tuota seinää vasten, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erottuu kyllä hyvin. Ehkä musta väri myös hieman antaa pinemmän vaikutelman, kaappi kun on aika suuri.

   Poista
 5. Samaa ajattelin kans kuin Outi, hienosti näkyy vaaleaa seinää vasten. Kyllä silmä tottuu, aluksi on vain oudon näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ensi viikolla se kelpaa jo mullekin kun olen tottunut :)

   Poista