sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Diy-ideoita tapetista

Remppakuumeen vallitessa erilaisia tapettimallipaloja on kertynyt nurkkiin enemmänkin. Eihän niillä oikein mitään tee? Tai sitten tekee yhtä sun toista! Tässä muutama idea, mitä itse olen niistä tehnyt.

* sisustuskirjain
Vahva pahvi on riittävä pohja tapetilla päällystetylle sisustuskirjaimelle. Näin siitä tulee mukavan kevyt jos seinälle haluaa laittaa. Kiinnitin tapetin maalarinteipillä takapuolelle.

* taulu
Mikkitapetissa oli juuri sopiva taulun kokoinen kuva. Kuva vaan irti ja kehyksiin. Taulu pääsi pojan huoneeseen. Pienemmät kuvat aion hyödyntää korteissa tai kalenterituunauksessa.
* päällystetty laatikko
Tämä tapetti ei ollut mallipala vaan vajaa rulla, jonka sai ostaa rautakaupasta. Euron hinta isolle rullalle ei ollut kyllä paha ja tästä tekee jo isompiakin tuunauksia.* taulun tausta
Lintukuva on tulostettu netistä ja liimattu lautatapettiin.* kalenterin välilehti
No pitihän mun toki kalenteriinkin jotain tehdä, yksi välilehti lisää.*Muistikirjan kannet
Myös uudet muistikirjan  (travellers notebook) kannet valmistui kätevästi tapetista ja kontaktimuovista * kirjanmerkki
Kirjanmerkki syntyy pienestäkin palasesta, voi tehdä useammankin. Ainakin mulla nämä tahtovat olla herkästi katoavia juttuja..* lahjarasia
tai muutama.. vähän innostuin!.. (ohje youtubesta)
* maljakon suojus
Kiva, vaihdettava ruukun suojus on kyllä todella helppo tehdä.


* Päällystetty metallipurkki käy vaikka maljakkona.Vielä ei ole eteiseen sopivaa tapettia löytynyt, vaikka monta mallia olen kotiin kantanut. Ajattelin että se olisi jokin näistä, vaan ei. Seinä kaipaa vaaleapohjaista kuosia jotta saan maksimoitua valon määrän, joka kyseisessä tilassa on aika pieni. Jatketaan siis etsintää! Kyllä se jostain löytyy!


4 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja olet tuunaillut. Taulut ovat aivan huippuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin kyllä nyt näistä tuunauksista todella paljon, kiva et voi hyötykäyttää tarpeettomat palaset, näihin juttuihin kun ei suureen osaan paljoa materiaalia tarvitse :)

   Poista
 2. Mahtavan näköisiä minusta nuo kaikki. Toi kirjain idea oli hieno. Kauniita noi rasiat ja kivan värisiä.

  VastaaPoista